7 January

HR Analyst (ž/m) - Zásilkovna s.r.o.

📦 O nás

Packeta Group je partnerem pro moderní doručování – rychlé, pohodlné a udržitelné. Patříme mezi nejrychleji rostoucí hráče v oblasti logistiky a technologií ve střední a východní Evropě. Naše síť výdejních míst a chytré technologie propojují tisíce e-shopů a zákazníků po celém světě. S miliony doručených zásilek každý rok měníme způsob, jakým lidé nakupují a posílají zboží – jednoduše, spolehlivě a s ohledem na budoucnost.

Přidejte se k nám a pomozte nám transformovat svět doručování – péčí o lidi, rozvojem talentů a budováním skvělé firemní kultury.

👥 Náš tým

Lidé jsou srdcem Packety. V HR vytváříme prostředí, kde rozhodování stojí na datech, procesy jsou efektivní a růst je přirozený. Jsme tým, který naslouchá, analyzuje a jedná.

Hledáme někoho, kdo má cit pro detail, vášeň pro práci s daty a chuť pomáhat utvářet moderní HR prostředí, na které jsme hrdí.

🎯 Koho hledáme?

Jste nadšení z toho, že můžete proměnit HR data v praktické poznatky? Baví vás zlepšovat procesy a pracovat na pomezí HR a technologií? Hledáme zvídavého, analytického a spolupracujícího HR analytika, který se připojí k našemu týmu a podpoří implementaci nového HRIS (Human Resources Information System) napříč skupinou Packeta.

Hledáme někoho, kdo přinese jak odborné znalosti, tak nadšení:

• Vysokoškolské vzdělání v oblasti HR, Business Administration, informačních systémů nebo příbuzném oboru.
  • 3–5 let zkušeností v datově orientované HR roli (HR analytik, HRIS specialista, People Analytics apod.).
  • Dobrá znalost klíčových HR funkcí: nábor, onboarding, řízení výkonu, odměňování a životní cyklus zaměstnance.
  • Praktické zkušenosti s HRIS platformami a reportováním HR dat.
  • Znalost integrace systémů a datových toků mezi HR a dalšími firemními systémy.
  • Pokročilé dovednosti v Excelu (kontingenční tabulky, VLOOKUP, PowerQuery, analýza dat).
  • Znalost Microsoft Visio nebo podobných nástrojů pro mapování procesů.
  • Zkušenost s Microsoft Dynamics, Power BI nebo jinými BI/reportingovými nástroji je výhodou.

🛠️ Co budeš mít na starosti?

Jako náš HR analytik budete hrát klíčovou roli při utváření budoucnosti HR operací v Packetě. Vaše odpovědnosti budou zahrnovat:

• Tvorbu a údržbu přehledných procesních map a workflow pomocí Microsoft Visio.
  • Podporu implementace HRIS: sběr požadavků, testování konfigurací a asistenci při nasazení.
  • Spolupráci s IT a externími dodavateli pro hladkou integraci systému s mzdami, financemi a dalšími funkcemi.
  • Tvorbu a údržbu HR dashboardů a reportů pro podporu rozhodování na základě dat.
  • Zajištění přesnosti a konzistence dat napříč systémy a platformami.
  • Analýzu HR metrik a trendů pro poskytování praktických doporučení.
  • Fungování jako most mezi HR, IT a externími partnery.
  • Podporu školení a aktivit řízení změn souvisejících s novými nástroji a procesy.

🎁 Na co se můžete těšit?

• 🌴 5 týdnů dovolené, 3 sick days
  • 🛍️ Exkluzivní partnerské slevy
  • 📦 Zvýhodněné zasílání zásilek
  • 🐶 Dog-friendly kancelář

💡 Naše hodnoty

Impress the Customer – Zákazník je vždy na prvním místě.
Get Things Done – Jednáme rychle, efektivně a s výsledky.
Be Radically Honest – Komunikujeme otevřeně, férově a bez zbytečného přikrášlování.

Permanent
University
Czech (Proficient), English (Advanced)