7 January

IT Business Analytik / Integrační analytik - Lundegaard a.s.

Znáš Lundegaard? Jsme česká IT firma, stavíme rozsáhlé weby, portály a aplikace pro naše klienty (jakými jsou např. 3M, Moneta, Cardif, Hello bank nebo Česká spořitelna), kterým pomáháme digitalizovat a akcelerovat jejich byznys - a nám všem zpříjemňovat život!

V Lunde hledáme zkušeného IT business analytika, který se cítí jistě v technické analýze, rozumí systémovým integracím a dokáže převést business požadavky do konkrétní a realizovatelné IT podoby. Hledáme člověka, který přemýšlí systémově, má technický přesah a chce mít reálný vliv na podobu řešení, ne jen připravovat dokumentaci.

Čeká tě práce na projektech pro klienty z oblasti logistiky, bankovnictví a pojišťovnictví, kde integrace představují klíčovou součást architektury.

Co tě u nás čeká

• Analýza business požadavků a jejich převod do konkrétní IT a integrační specifikace, včetně jejich strukturování formou use cases nebo user stories.
  • Návrh integrační architektury a API rozhraní (OpenAPI) včetně datových struktur.
  • Příprava analytických výstupů pro vývojové týmy (sekvenční diagramy, datové modely, popis integračních scénářů).
  • Spolupráce s business zástupci klienta, business analytiky, vývojáři a případně architekty.
  • Konzultace navrženého řešení během vývoje a podpora týmu při implementaci.
  • Práce na projektech z oblasti logistiky, bankovnictví a pojišťovnictví, často s důrazem na systémové integrace.

Technologie, se kterými budeš pracovat

• OpenAPI / Swagger - porozumění existujícím API a návrh vlastních rozhraní.
  • Databáze & SQL - práce s datovým modelem a vyhledávání dat (nejčastěji PostgreSQL).
  • UML - sekvenční, doménové a state diagramy se zaměřením na srozumitelnost.
  • Git - základní orientace v repozitáři.

Co je pro nás klíčové

• Zkušenost se systémovými integracemi a jejich analýzou.
  • Silné analytické myšlení a schopnost strukturovat komplexní zadání.
  • Schopnost komunikovat s více rolemi a dovést diskusi k rozhodnutí.
  • Zkušenost s UML modelováním.
  • Orientace v business analýze a integrační analýze (OpenAPI).
  • Ochota pracovat s nástroji, které v Lunde používáme (např. Liferay).

Co ti můžeme nabídnout

🖖 Firemní kultura #žít_lunde založená na otevřenosti a svobodě. Jak život v Lunde vnímají naši kolegové můžeš zjistit na našem Atmoskopu.

📚 Rozvoj – nejrůznější interní přednášky, externí školení, konference nebo workshopy, které tě zaujmou a posunou zase o kousek dál.

🇬🇧 Lekce angličtiny.

🍀 Péče o tělo a duši – možnost MultiSport karty a pravidelné sportovní výzvy. Pořádáme dny zdraví, jejichž součástí jsou různé přednášky, cvičení či masáže v kanceláři.

🧇 Společné snídaně každé pondělí a středu. Odpolední svačinky v pátek.

🍻 Jerryho příspěvek na společné aktivity s kolegy – posilujeme týmového ducha.

⚖️ Ctíme agilní kulturu a otevřenost. Slíbit ti můžeme práci v týmu, kde mají všichni stejné slovo a každý dobrý nápad je vyslyšen.

🐕 Pet-friendly kancelář coby kamenem dohodil od Karlína [čti: na Invalidovně].

🫂 Nakonec tě stejně asi nejvíc budou bavit kolegové. V Lunde máme skvělou kulturu. Najdeš tady partu pohodářů, kteří se rádi potkávají i ve svém volném čase. Mrkni na Instagram/zit.lunde

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Corporate events, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
Education is not important
Czech (Proficient), English (Intermediate)