Džíny, co se nehodily do předchozí práce, si klidně vezmi i k nám a neboj se, tenisky nám také nevadí. Kamarádský a férový přístup a dohody, co platí, jsou právě tady! Taková je totiž naše firma. Věříme si a rádi se potkáváme i jinak než jen v práci.
Co bude tvým úkolem?
- budeš podporou mini týmu přání a pomůžeš nám s hladkým chodem projektů
- budeš plnit úkoly na základě zadání – především administrativní charakter práce a zadávání dat do systému, postaráš se i o archivaci vzorků i přípravu smluv
- budeš komunikovat s tuzemskými i zahraničními dodavateli, ale i v rámci firmy
- budeš hodně pracovat s interním počítačovým systémem, excelem a google tabulkami
- budeš se podílet na tvorbě přání různých příležitostí – od výběru motivů, až po předtiskovou korekturu a kontrolu
Jaké jsou tvé předpoklady?
- Pečlivost a spolehlivost: Máš smysl pro detail, dotahuješ věci do konce a je na tebe spolehnutí.
- Organizační talent: Nevadí ti práce podle zadání, jsi samostatná osoba a máš chuť se učit novým věcem.
- Digitální znalosti: Skvěle ovládáš Excel/Google Tabulky a nebojíš se proniknout do jejich pokročilejších funkcí.
- Jazyková vybavenost: Máš perfektní češtinu (pravopis máš v malíku) a nezalekneš se ani komunikace v angličtině.
- Pozitivní přístup: K úkolům přistupuješ s úsměvem, z problémů se nehroutíš a místo hledání překážek se soustředíš na hledání řešení.
Co ti můžeme nabídnout?
- stabilní zázemí české firmy
- přátelský pracovní kolektiv
- krásné nové kanceláře v Karlíně na metru B, takže super dostupnost
- 5 týdnů dovolené
- flexi pracovní dobu a možnost home office
- stravenkový paušál na oběd
- kávovar co dělá báječnou kávu v Karlíně
Potřebuješ o nás ještě něco vědět?
Mrkni na naše kariérní stránky: https://kariera.albi.cz/, nebo se podívej co si o nás myslí bývalí či současní zaměstnanci na Atmoskopu: https://www.atmoskop.cz/nazory-na-zamestnavatele/2798204-albi-ceska-republika-a-s.
A naše krásné produkty najdeš zde: https://eshop.albi.cz/prani
Tak co? Nadchli jsme tě a pošleš nám životopis? Už se na tebe těšíme!