6 January

Asistentka produktového týmu přání - ALBI Česká republika a.s.

Džíny, co se nehodily do předchozí práce, si klidně vezmi i k nám a neboj se, tenisky nám také nevadí. Kamarádský a férový přístup a dohody, co platí, jsou právě tady! Taková je totiž naše firma. Věříme si a rádi se potkáváme i jinak než jen v práci.

Co bude tvým úkolem?

• budeš podporou mini týmu přání a pomůžeš nám s hladkým chodem projektů
  • budeš plnit úkoly na základě zadání – především administrativní charakter práce a zadávání dat do systému, postaráš se i o archivaci vzorků i přípravu smluv
  • budeš komunikovat s tuzemskými i zahraničními dodavateli, ale i v rámci firmy
  • budeš hodně pracovat s interním počítačovým systémem, excelem a google tabulkami
  • budeš se podílet na tvorbě přání různých příležitostí – od výběru motivů, až po předtiskovou korekturu a kontrolu

Jaké jsou tvé předpoklady?

• Pečlivost a spolehlivost: Máš smysl pro detail, dotahuješ věci do konce a je na tebe spolehnutí.
  • Organizační talent: Nevadí ti práce podle zadání, jsi samostatná osoba a máš chuť se učit novým věcem.
  • Digitální znalosti: Skvěle ovládáš Excel/Google Tabulky a nebojíš se proniknout do jejich pokročilejších funkcí.
  • Jazyková vybavenost: Máš perfektní češtinu (pravopis máš v malíku) a nezalekneš se ani komunikace v angličtině.
  • Pozitivní přístup: K úkolům přistupuješ s úsměvem, z problémů se nehroutíš a místo hledání překážek se soustředíš na hledání řešení.

Co ti můžeme nabídnout?

• stabilní zázemí české firmy
  • přátelský pracovní kolektiv
  • krásné nové kanceláře v Karlíně na metru B, takže super dostupnost
  • 5 týdnů dovolené
  • flexi pracovní dobu a možnost home office
  • stravenkový paušál na oběd
  • kávovar co dělá báječnou kávu v Karlíně

Potřebuješ o nás ještě něco vědět?

Mrkni na naše kariérní stránky: https://kariera.albi.cz/, nebo se podívej co si o nás myslí bývalí či současní zaměstnanci na Atmoskopu: https://www.atmoskop.cz/nazory-na-zamestnavatele/2798204-albi-ceska-republika-a-s.

A naše krásné produkty najdeš zde: https://eshop.albi.cz/prani

Tak co? Nadchli jsme tě a pošleš nám životopis? Už se na tebe těšíme!

Cell phone, Educational courses, training, Contribution holiday, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Discount on company products / services

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Advanced)