Školní psycholog/psycholožka do ScioŠkoly v Nuslích
ScioŠkola je koncept vzdělávání, který připravuje děti na neustále se měnící svět okolo nás. Důraz klademe na převzetí zodpovědnosti za vlastní vzdělávací proces. Učíme děti plánovat, spolupracovat, reagovat na změnu a na budoucí výzvy. Máme sloučený 1. - 5. ročník a 6.- 9. ročník do takzvaných kolejí. V každé koleji je 20 - 25 dětí a s nimi dva průvodci (učitelé).
Součástí našeho týmu je i poradenské pracoviště (2 spec.pedagožky a metodik prevence), jehož cílem je podporovat děti v jejich nesnázích a speciálních potřebách, ale také být podporou pro průvodce a tým školy.
V současné době hledáme uchazeče na pozici Školní psycholog/psycholožka.
Více o naší škole se dozvíte na: https://nusle.scioskola.cz
Co vás čeká?
Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?
Výhodou bude, pokud máte:
Co vám můžeme nabídnout?
Pokud vás pozice zaujala, pošlete nám do 25. 1. 2026 svůj strukturovaný životopis a krátký motivační dopis. Na odpovědi se budeme moc těšit.
Magdaléna Grünbecková
Educational courses, training, More than 5 weeks of vacation, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Sick days, Dedicated time for innovations, Education allowance, Corporate/personal coach, Children-friendly office, Contribution to sport / culture / leisure, The possibility of study leave, Discount on company products / services