HTEC (High Tech Engineering Center s.r.o.) je globální technologická společnost se sídlem v Silicon Valley a vývojovými centry v Evropě a USA. Řešíme projekty od deep tech výzkumu až po komplexní a praktická softwarová řešení. Spolupracujeme s předními globální klienty v oblastech AI/ML, zdravotnictví, pokročilých technologií, průmyslu, telekomunikací, financí, médií, cloudu a IoT.
S naším dlouhodobým zákazníkem a partnerem působícím v oblasti zdravotnických technologií spolupracujeme na vývoji produktu, který umožňuje pacientům komunikovat s implantovanými zdravotnickými zařízeními, jako jsou kardiostimulátory, defibrilátory nebo srdeční monitory, prostřednictvím mobilních aplikací pro iOS a Android.
Hledáme kolegu nebo kolegyni, kterého/kterou motivuje práce ve zdravotnictví, kde mají výsledky vývoje a testování přímý a smysluplný dopad na kvalitu a bezpečnost života pacientů po celém světě.
Náplň práce
Jako tester(ka) budete součástí týmu vyvíjejícího a rozšiřujícího mobilní aplikaci, která umožňuje komunikaci s implantovanými zařízeními v těle pacienta (kardiostimulátory, defibrilátory, srdeční monitory), čtení dat z těchto zařízení a jejich odesílání lékařům pro další vyhodnocení a péči o pacienta.
Z pohledu testování se jedná především o návrh a realizaci automatizovaných testů (případně v menší míře manuálních testů) pro mobilní aplikace s využitím interní testovací knihovny vyvíjené přímo ve společnosti.
Co tedy konkrétně budete dělat?
- Analyzovat zákaznické požadavky, stav kódu a pokrytí testy
- Diskutovat požadavky a navrhovaná řešení se zákazníkem nebo kolegy v týmu
- Navrhovat finální řešení a psát testovací scénáře
- Implementovat automatizované (případně manuální) testy
- Provádět code review implementací testovacích scénářů ostatních členů týmu
- Pečlivě reportovat a analyzovat nalezené chyby
- Pracovat s technickou dokumentací a případně se podílet na její tvorbě
Vývojové prostředí a nástroje
- NetBeans, IntelliJ IDEA, Android Studio, Xcode
- Microsoft Team Foundation Server (TFS) / Azure DevOps (Git)
- Visual Studio Explorer, Confluence
Použité technologie
- HTML, CSS, Angular
- C++, Java, Objective-C/C++, JavaScript
- Automatizované testování mobilních aplikací s využitím interní testovací knihovny (JUnit, Java)
- Vývoj a testování aplikací pro platformy iOS a Android
Požadavky
- Základní znalost jazyka Java a frameworku JUnit
- Znalost základních testovacích technik
- Zkušenost s některým skriptovacím jazykem (např. Python, Perl, Bash, JavaScript)
Výhodou
- Pokročilejší znalost Java a případně Java frameworků (Spring, Hibernate apod.)
- Zkušenost s testováním mobilních aplikací
- Obecný přehled v mobilních technologiích a mobilních operačních systémech
- Základní orientace v UNIX-ových systémech
Nabízíme
- Flexibilní pracovní dobu s možností home office
- Pracujeme na reálných projektech pro velké zákazníky, kteří vytváří dlouhodobá řešení, jež poskytují podporu jejich produktům. Jedná se o produkty, které mají reálné využití.
- Neformální atmosféru, lidský přístup a skvělý kolektiv. Zajímavou skupinu lidí s různými zkušenostmi a odpovědnostmi. Vzájemně se podporujeme a táhneme projekt dopředu.
- Jak nás vnímají ti, co už u nás pracují, se dočtete zde: https://makejvit.cz/lide/
- Benefity viz https://makejvit.cz/#benefity