5 January

SALES TEAM MANAGER - Nové instalace a modernizace výtahů - Schindler CZ, a.s.

Naše společnost má kořeny ve Švýcarsku a jako Schindler CZ, a.s. působíme na českém trhu od r. 1993. Po celou dobu se nám daří udržet si přední postavení mezi výtahářskými firmami nejen v dodávkách nových výtahů a eskalátorů, ale i v jejich následném servisu. Jsme jedna z 27 firem v České republice, která získala prestižní ocenění Top Employer.

Obchod dělají lidé a dobrý obchodní manažer/obchodní manažerka jim pomáhá být ještě lepšími!

Hledáme lídra, který/-á dokáže vést zkušené obchodníky v regionu, rozvíjet jejich potenciál a posouvat náš byznys dál.

Co bude Vaším úkolem:

• aktivní řízení, rozvoj a koučink zaměstnanců (kvalita, efektivita, orientace na zákazníka, orientace na dosažení firemních cílů atd.)
  • naplňování a spoluvytváření prodejní strategie pro prodávané produkty, pravidel prodeje, sledování konkurence a navrhování řešení
  • komunikace a rozvoj vztahů s klíčovými zákazníky
  • prezentace společnosti u nových potenciálních klientů s cílem rozšíření portfolia našich zákazníků (architekti, stavební firmy, bytová družstva, SVJ a další soukromé subjekty)
  • podpora obchodníků při speciálních projektech
  • dohled nad nabídkovým procesem, vedení dokumentace, CRM
  • spolupráce s projektanty, s týmem technické podpory a instalací
  • analýza statistik prodeje
  • spadat pod Vás bude šest obchodníků v regionech Brno, Olomouc, Ostrava a České Budějovice

Jak si Vás představujeme:

• máte zkušenosti s prodejem a vedením obchodního týmu (technické produkty)
  • v ideálním případě můžete nabídnout vzdělání v technickém oboru (není podmínkou)
  • chcete se učit a posouvat dále sebe i celý tým
  • umíte pracovat s PC na pokročilé uživatelské úrovni (máme MS Office, SAP, CRM a konfigurační nástroje pro technická řešení)
  • domluvíte se anglicky (pro případnou komunikaci se zákazníky a spolupráci na mezinárodních projektech)

Co nabízíme my:

• zázemí nadnárodní společnosti - lídra na trhu ve svém oboru - se stabilitou a možnostmi dalšího rozvoje
  • zaškolení v technické i jiných oblastech
  • 5 dní osobního volna nad rámec zákonné dovolené, 3 dny zdravotního volna
  • stravenky
  • po 1 roce benefitní systém cafetérie s ročním budgetem přes 26.000,- Kč, v rámci kterého si volíte výhody dle vlastních preferencí
  • firemní automobil i pro soukromé účely
  • další odměny (narození dítěte, doporučení zaměstnance, pracovní výročí apod.)

Chcete se podílet na dalším rozvoji našeho obchodu? Pošlete nám, prosím, svůj životopis a my Vám do 2 týdnů dáme vědět ohledně dalších kroků.

Těšíme se!

Cell phone, Educational courses, training, Car for private purposes, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Sick days, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Advanced)