10 March

Fundraiser/ka - EpiStop z.s.

EpiStop je propacientská organizace, platforma pro setkávání, spolupráci a aktivní činnost všech, kteří mají vztah k lidem s epilepsií (pacientů, zástupců pacientských organizací, zdravotníků, odborných společností, sociálních poradců, úředníků státní správy, zástupců médií). EpiStop pomáhá lidem s epilepsií žít plnohodnotný život a zlepšovat jejich postavení ve společnosti osvětou, vzděláváním a systémovými změnami. www.epistop.cz

Hledáme kolegu či kolegyni, který/á nám pomůže budovat vztahy s dárci a partnery, rozvíjet fundraisingové aktivity a strategii pro naši propacientskou organizaci EpiStop, z.s. a výzkumnou organizaci Epileptologické výzkumné centrum (EpiReC).

Kdo jsme?

EpiStop, z.s. Nezisková organizace EpiStop vytváří podporu a pomoc lidem s epilepsií v ČR. Identifikujeme problémy, které současný systém neřeší nebo neřeší optimálně. Vzděláváme – odstraňujeme strach, ignoranci a nahrazujeme je porozuměním a péčí. Podílíme se na zlepšení sociálních podmínek a kvality života lidí s epilepsií a těch, kteří o lidi s epilepsií pečují. Podporujeme lidi s epilepsií a pečovatele k aktivnímu přístupu. www.epistop.cz

EpiReC – Epileptologické výzkumné centrum
Unikátní platforma propojující výzkum epilepsie s klinickou praxí. Společným cílem naší platformy jsou inovace, které zkvalitňují péči o pacienty s epilepsií.www.epirec.cz

Co bude Vaším úkolem?

• Spolupracovat na tvorbě fundraisingové a komunikační strategie.
  • Aktivně vyhledávat nové finanční příležitosti a partnery, udržovat a rozvíjet stávající sponzorské a partnerské sítě.
  • Plánovat a realizovat fundraisingové kampaně a výzvy.
  • Podílet se na PR a marketingových akcích.
  • Provádět vyhodnocování a reporting.
  • Monitorovat grantové a fundraisingové příležitosti – sledování aktuálních výzev.
  • Úzce spolupracovat s vedením, PR a projektovými manažery.

Koho hledáme?

• Máte minimálně středoškolské vzdělání s maturitou.
  • S fundraisingem máte zkušenost alespoň 1 rok.
  • Dokážete samostatně plánovat, organizovat a koordinovat svěřené úkoly.
  • Máte výborné komunikační dovednosti, příjemné vystupování a schopnost navazovat a udržovat vztahy.
  • Jste proaktivní a týmový hráč.
  • Domluvíte se anglicky na minimálně středně pokročilé úrovni.
  • Výhodou je orientace v akademickém a neziskovém prostředí a vybudovaná vlastní sponzorská síť (není podmínkou).

Co Vám nabízíme?

• Možnost pomáhat vytvářet a realizovat zajímavé a smysluplné projekty a aktivity.
  • Motivující finanční ohodnocení.
  • Pružnou pracovní dobu a možnost práce z domova.
  • Prostor pro vlastní nápady a seberealizaci.
  • Svěží a velmi přátelský kolektiv.

Další informace

• Úvazek: 0,3 (s možností budoucího navýšení až na 1,0)
  • Nástup: ihned nebo dle dohody
  • Mzda: formou procentuálního podílu z vybraných finančních prostředků, možnost výkonnostních odměn
  • Místo výkonu práce: Plzeňská 311, Praha 5

Zaujala Vás tato nabídka?

Zašlete nám prosím svůj profesní životopis a krátký motivační dopis, ve kterém nám přiblížíte, proč Vás pozice zaujala.

Part-time work
Limited (temporary)
Contract under Trade Certificate / Identification No., Agreement on working activities (DPČ)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)