16 December

IT Audit & Compliance Specialist - Omnicom Media Group, s.r.o.

V Omnicom Media pomáháme našim klientům vytvářet co nejlepší reklamní kampaně v televizi, na billboardech, v digitálním světě i v časopisech. Kampaně vymýšlíme, plánujeme, realizujeme a vyhodnocujeme jejich úspěšnost. Jsme celosvětově i v ČR jednou z největších mediálních skupin. Naší součástí jsou mediální agentury PHD, OMD, Hearts&Science a TRKKN Czech.

Jsme mediální agentura patřící do mezinárodní sítě Omnicom Media, ale fungujeme jinak než klasický velký korporát. Pracujeme v menších týmech, s velkou mírou samostatnosti a zodpovědnosti a dbáme na udržitelné pracovní tempo. Naše práce vyžaduje určitou dávku kreativity, ale zároveň i kvalitní interní procesy a compliance.

V rámci compliance oddělení nyní otevíráme novou roli IT Audit & Compliance Specialist, která se zaměřuje na IT část finančního auditu, SOX kontroly a technologickou compliance (ISO, TISAX). Jde o interní pozici, která přebírá agendu rozdělenou dnes mezi více lidí a nabízí možnost vidět celý proces end-to-end.

Tato role je vhodná pro:

• juniornější kandidáty*tky z IT Auditu / Technology Risk (např. Big4, 1–3 roky praxe), kteří hledají přechod z poradenského prostředí do in-house role s předvídatelnějším workloadem,
  • zkušenější kandidáty*tky hledající part-time spolupráci (např. při návratu po rodičovské dovolené), kteří chtějí uplatnit své zkušenosti v oblasti auditu a compliance ve stabilním a lidském prostředí.

Jsme otevření plnému i částečnému úvazku (0,5–1,0 FTE). Nabízíme férové finanční ohodnocení odpovídající junior–mid úrovni, realistické termíny, spolupráci s globálním týmem a benefity, které skutečně usnadňují skloubení práce a osobního života – včetně firemní školky zdarma.

Pokud hledáte roli, kde využijete auditní a analytické myšlení, ale zároveň nechcete zůstat v poradenském „kolotoči“, čtěte dál.

Co budete u nás dělat?

Budete součástí menšího oddělení compliance.

Budete zodpovídat za IT část finančního auditu, budete zejména:

• Komunikovat napřímo s auditorem i s IT týmem
  • Aktualizovat dokumenty
  • Připravovat a kompletovat podklady

Budete také připravovat a koordinovat ISO/TISAX certifikaci:

• Komunikovat s globálním týmem
  • Aktualizovat a tvořit dokumentaci
  • Připravovat a kompletovat podklady

Budete provádět a evidovat interní SOX kontroly

Budete spravovat interní procesy Vendor Risk Assessment

Ve spolupráci s compliance oddělením a právníky budete připravovat smlouvy s technologickými dodavateli.

Co byste měl*a umět?

- Praxe v oblasti auditu – ideálně s přesahem do IT

- AJ na výborné úrovni – jsme americká společnost a řada podkladů a směrnic je v angličtině, stejně jako některé smlouvy, zároveň je součástí komunikace s globálním týmem

- Pozitivní vztah k administrativě, práci s dokumentací a procesy

- Analytické myšlení a orientace na detail

- Samostatnost – tato agenda je u nás jedinečná a vy budete jediným člověkem, který se jí bude věnovat

- Pomůže vám zkušenost s ISO, TISAX, SOX

Co za to?

Žádná nuda a rutina. Budete pracovat na samostatné agendě, jejíž podobu si budete z velké míry sám*a utvářet a definovat.

Hezké a neformální kanceláře, do které to budete mít z metra jenom minutu. Pokud vám nevyhovuje každodenní docházka do kanceláří, můžeme se po zaučení domluvit na částečné práci z domova (3 dny v týdnu v kanceláři jsou nutné).

Když nepůjdete na oběd s kolegy do jedné z mnoha okolních restaurací, můžete si objednat krabičkový oběd od Pohlreicha nebo jiných (méně známých, ale stejně dobrých) dodavatelů. Nebo si můžete svůj oběd ohřát v našem Chilluoutu, kde si k jídlu můžete vzít i nealko pivo nebo džus. Pro kávomilce jsou k dispozici kávovary na přípravu espressa a v případně zájmu i chemex s výběrovou kávou. Pro ostatní máme na výběr z velkého množství čajů a horkou čokoládu.

Myslíme i na vaše zdraví. Každý den je k dispozici čerstvé ovoce i hodinová lekce cvičení v tělocvičně přímo v budově (jóga, posilování core, kruhový trénink…). Pravidelně také vyhlašujeme fitness výzvy za hodnotné ceny a proplácíme startovné na běžecké závody. Nabízíme i Multisportku s příspěvkem dle délky zaměstnání ve firmě. Pro udržení psychického zdraví máme online psychoterapii Hedepy.

Užijete si dva týdny placeného celoagenturního volna navíc nad rámec klasické dovolené – když státní svátek připadá na čtvrtek, zůstáváme všichni doma i v pátek a užíváme si prodloužený víkend.

Také přispíváme na jídlo nebo třeba angličtinu a mám firemní školku pro děti zaměstnanců zdarma.

Můžete se přihlásit na řadu školení třeba na PowerPoint, Excel nebo asertivitu. A aby to bylo i o zábavě, pozveme vás na teambuildingy, oslavy narozenin, vánoční večírek, letní únikovku nebo tematické brunche.

Pro lepší představu o našem firemním životě se podívejte na Tribee (Profil společnosti - Omnicom Media | TRIBEE - Humans After All | Employer Branding s lidskou tváří) a na náš Instagramový profil (OmnicomMediaGroup.cz). Nebo si třeba poslechněte náš OMG podcast (https://open.spotify.com/show/6Zc8MFOfOWCsPfpGmfdaq2).

Líbíme se vám? Ozvěte se nám a přiložte CV/odkaz na LinkedIn.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Corporate preschool, Cell phone, More than 5 weeks of vacation, Corporate events, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Notebook, Above-standard medical care, Self-organization of the job

Full-time work, Part-time work
Permanent
University
Czech (Advanced), English (Intermediate)