18 December

Referent/ka administrativy a technické podpory - Operátor ICT, a. s.

Operátor ICT, a.s. je městskou akciovou společností, která tvoří technologická řešení pro lepší život v Praze. Realizujeme projekty, které posouvají naše hlavní město mezi nejvyspělejší světové metropole. Budoucnost vidíme v technologiích a inovacích. Pro Prahu a její městské části provozujeme projekty, jako je PID Lítačka a současně zajišťujeme ICT služby přímo pro MHMP. Inovujeme veřejný prostor pod značkou Smart Prague a datové platformy Golemio. Hledáme nadšené odborníky, kteří nám s tvorbou inteligentních řešení pomohou. Stavíme na týmové spolupráci a důvěře. Naším cílem je tvořit produkty, které usnadní život (nejen) Pražanům. Připojte se k nám a ovlivněte s námi budoucnost Prahy!

Máš rád/a pořádek, systematičnost a klidnou práci, která dává smysl? Nehledáš adrenalin ani chaos, ale stabilní prostředí a fajn tým, kde věci fungují? Pak by se ti u nás mohlo líbit.

V OICT se podílíme na rozvoji dopravy a chytrých řešení pro Prahu a právě posilujeme tým back office. Ten se stará o to, aby odbavovací systémy a kontaktní místa Lítačky fungovaly spolehlivě. Hledáme kolegu nebo kolegyni, který/á nám s tím pomůže. Čeká tě kombinace administrativy a technické podpory – od práce s podklady a evidencí až po řešení technických problémů.

Představ si, že na kontaktním místě v Berouně nefunguje tiskárna na karty. Ty se připojíš na dálku, zjistíš, co nefunguje, a když je potřeba, zajedeš se tam podívat. A neboj se, nikdo po tobě nebude chtít, abys lezl/a pod stůj a hrabal/a se ve změti kabelů.

Náš tým nejlépe vystihuje slovní spojení „klidná síla“ – jsme spolu dlouho a jsme sehraní. Umíme si pomoct, popovídat si, ale také mlčet. Dramata u nás moc nenajdeš. Hledáme někoho, kdo zapadne, kdo má rád stabilitu a dlouhodobou spolupráci. A má už za sebou nějaké pracovní zkušenosti.

Co tě čeká:

• Zajišťování každodenní administrativní agendy spojené s provozem odbavovacího systému a výdejem karet Lítačka (práce s interními aplikacemi a evidencemi).
  • Poskytování základní technické podpory (L0/L1) pro kontaktní místa – řešení jednoduchých incidentů, asistence uživatelům a předávání složitějších požadavků na vyšší úroveň podpory.
  • Příprava a závoz materiálu na kontaktní místa a další stanoviště v Praze a Středočeském kraji, včetně evidence zásob.
  • Lehká IT podpora infolinky a přepážek – pomoc s technickým vybavením, jednoduché diagnostiky problémů, komunikace s dodavateli technologií nebo IT oddělením.

Co od tebe potřebujeme:

• Základní orientaci v IT (hardware, software) – zvládneš jednoduchou diagnostiku a komunikaci s technickou podporou.
  • Řidičský průkaz sk. B (pro závozy materiálu).
  • Práci s počítačem na běžné uživatelské úrovni.
  • Vystačíš si se středoškolským vzděláním.
  • Pečlivost, spolehlivost a schopnost pracovat samostatně.
  • Pro-klientský přístup a ochotu pomoci.
  • Češtinu na výborné úrovni.

Na oplátku nabízíme:

• Práci, která má viditelný dopad na fungování města (když nefungují kontaktní místa, lidé nedostávají karty, nekupují jízdenky, z cestování veřejnou dopravou se stává stres – to nechceme).
  • Stabilní pracovní poměr na plný úvazek.
  • Moderní kanceláře v budově Visionary v Holešovicích – skvělá dostupnost MHD, relax zóny, střešní běžecká dráha, kavárna a restaurace.
  • Možnost občasného home office.
  • 5 týdnů dovolené + 5 dní osobního volna.
  • Stravenkový paušál, benefitní konto (1 800 Kč měsíčně), MultiSport karta, příspěvek na spoření na stáří.
  • Neomezený přísun kávy a čaje.
  • Vzdělávací a firemní akce.
  • Nástup ihned nebo dohodou.

Zaujalo tě to? Pošli nám svůj životopis. Motivační dopis není nutný, ale rádi tě poznáme víc.
Těšíme se na tebe! 😊

Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Sick days, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)