10 December

Senior Java programátor/ka – backend (Spring) - OKsystem a.s.

Jsme česká softwarová společnost a patříme mezi špičku v oboru od roku 1990. Zaměřujeme se na vývoj rozsáhlých informačních systémů, vývoj mobilních aplikací, bezpečnost ve světě IT a mobilních zařízení. Naše řešení používají desetitisíce uživatelů v soukromém sektoru i veřejné správě.

Hledáme nové kolegy/kolegyně na dlouhodobou spolupráci do zkušeného týmu, který vyvíjí klíčové aplikace především pro státní správu. Vaším hlavním úkolem bude vývoj backendu s technologiemi Java, Spring a Spring Boot, Hibernate, Kafka, REST.

Vaším úkolem bude:

• Návrh a vývoj robustního backendového řešení – Java (verze 21 LTS a vyšší), Spring (verze 6 a vyšší)
  • Implementace synchronního (REST, OpenAPI) i asynchronního (Kafka) API
  • Spolupracovat se zkušeným týmem Java programátorů, podílet se na code review a návrhu technických řešení
  • Optimalizovat a zlepšovat stávající řešení, vyvíjet nové části
  • Spolupracovat s analytiky, databázovými specialisty, frontend vývojáři

Uvítáme:

• Základy SQL (Oracle DB)
  • Výhodou znalost Camunda BPM
  • Praxe s vývojem služeb využívajících Apache Kafka
  • Zkušenosti s vývojem služeb v servisně orientované architektuře
  • Praxe s vývojem s použitím CI/CD
  • Základy práce s kontejnerovými technologiemi na platformě Azure (AKS)
  • Znalosti Gradle, Git+GitHub, JUnit 5, ELK stack

Nabízíme:

• Účast na zajímavých dlouhodobých projektech
  • Pružnou pracovní dobu s pevným jádrem (programátoři nemají pohotovost, zajišťuje ji jiný tým)
  • Práci z domova i vlastní místo v prostorném open space
  • Příjemné pracovní prostředí a práci s moderními technologiemi
  • Výbornou dopravní dostupnost, možnost parkování v garážích
  • Zaměstnanecké benefity: 5 týdnů dovolené a až 5 dnů OKdays, příspěvek na stravování, příspěvek na penzijní připojištění, jazykové kurzy, MultiSport karta, firemní společenské a sportovní akce aj.

Chcete se podílet na vývoji velkých softwarových aplikací, které jsou součástí kritické IT infrastruktury ČR? Pokud Vás nabídka zaujala, zašlete nám svůj profesní životopis a staňte se členem našeho vývojového týmu.

Company catering, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, International conferences, Contributions to the pension / life insurance

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)