Chceš se podílet na testování inovativních řešení pro železniční průmysl? Hledáme Test Engineera, který zvládne kombinaci technických znalostí, organizace a komunikace s mezinárodními zákazníky. Pokud tě baví technologie, cestování a práce na projektech světových lídrů, přidej se k nám!
FAIVELEY TRANSPORT CZECH a.s. je součástí korporace Wabtec, která se po spojení s francouzskou společností Faiveley Transport v roce 2016 a americkou společností GE Transportation v roce 2019 stala největším výrobcem komponentů pro železniční a tranzitní průmysl. Jsme hrdí na to, že můžeme dodávat výrobky pro významné dopravní projekty po celém světě jako jsou pantografy, elektromechanické součásti, spřáhla, brzdy, trolejbusové sběrače.
Company catering, Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Allowance for work clothes, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Transport allowance, Individual budget for personal growth, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance