8 December

Brigáda na pozici účetní v Parfumerii Douglas - Parfumerie DOUGLAS, s.r.o.

Douglas je značka, která je po celé Evropě synonymem krásy, péče a životního stylu. Svůj úspěch staví na silných hodnotách, které se promítají do její strategie. Naším posláním v DOUGLAS je dělat život krásnějším každý den. Pro nás být krásný znamená cítit se krásně. Lidé a krása jsou naší vášní, a proto se našich 18.000 zaměstnanců denně snaží poskytovat ten nejlepší servis našim zákazníkům. Nechte se i Vy inspirovat nejnovějšími trendy a znalostmi v oblasti beauty. Kromě širokého sortimentu nabízí Douglas špičkový servis napříč všemi kanály, online i offline přesně podle naší strategie "Let it Bloom". Přidejte se k našemu skvělému týmu i Vy!

Do našich kanceláří v Karlíně hledáme spolehlivou a pečlivou posilu do našeho účetního týmu na brigádní pozici, která se chce učit nové věci, získat praxi v mezinárodní společnosti a podílet se na každodenním chodu účtárny.

Co tě u nás čeká?

• Zpracování účetních dat v souladu s interními postupy
  • Účtování běžných účetních operací v systému SAP
  • Kontrola a zaúčtování přijatých faktur
  • Spolupráce při přípravě účetních závěrek a podkladech pro audit
  • Podpora při zpracování daňových přiznání a souvisejících hlášení
  • Každodenní komunikace s kolegy z různých oddělení, prodejen i zahraničních poboček

Jak bychom si tě představovali?

• SŠ/VŠ vzdělání, ideálně ekonomického zaměření
  • Zodpovědnost, důslednost a aktivní přístup k práci
  • Praxe na obdobné účetní pozici výhodou
  • Znalost SAP výhodou
  • Angličtina nebo němčina na komunikativní úrovni je plus

A co Ti Douglas nabídne?

• Zajímavou a rozmanitou práci, při které se každý den naučíš něco nového
  • Spolupráci s mezinárodní skupinou Douglas
  • Firemní akce a přátelskou atmosféru v moderních kancelářích v Karlíně
  • Možnost profesního i osobního růstu v podporujícím kolektivu

Prosím napište nám stručnou informaci, proč chcete pracovat v Parfumerii Douglas.

Těšíme se na Váš životopis :)

Part-time work
Agreement on working activities (DPČ), Other
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)