4 December

IT administrátor laboratorního Informačního systému (OpenLIMS, Stapro) - Skupina Next Clinics

Skupina Next Clinics působí ve zdravotnictví od roku 2015. Ve svém portfoliu má kliniky, odborné ambulance i laboratoře s dlouholetou tradicí. Díky našemu působení v mnoha evropských zemích jsme schopni našim zákazníkům nabídnout tu nejlepší péči a stejným způsobem se zde staráme i o naše zaměstnance.

Aktuálně hledáme zkušeného IT administrátora aplikace LIMS (Laboratory Information Management System) od společnosti Stapro, který by rozšířil řady našeho IT.

Tato pozice je ideální pro seniorního uchazeče, který má znalosti systému FONS OpenLIMS a orientuje se v prostředí zdravotnických informačních systémů. Budete klíčovou osobou pro správu, konfiguraci a rozvoj tohoto systému, který je zásadní pro efektivní fungování laboratorních procesů. Budete se podílet na digitalizaci, automatizaci a optimalizaci procesů v našich laboratořích.

Budete pracovat v tandemu se svým vedoucím Zdeňkem na digitalizaci a standardizaci procesů v laboratořích. Spolupracovat budete jak s interními týmy (zástupci laboratoří, lékaři), tak externími týmy (dodavateli SW, externími IT pracovníky).

Co Vás u nás čeká?

• Administrace a správa OpenLIMS systému – konfigurace, optimalizace a zajištění jeho bezproblémového provozu.
  • Řešení incidentů a požadavků uživatelů – podpora interních týmů a komunikace s dodavatelem.
  • Rozvoj, Implementace nových funkcionalit – spolupráce na projektech rozvoje systému a jeho integrace s dalšími aplikacemi (AIS, NIS, ERP).
  • Monitoring výkonu a dostupnosti – zajištění stability a bezpečnosti systému.
  • Koordinace upgradů a patchů ve spolupráci s dodavatelem (Stapro).

Jaká znalosti a dovednosti byste měli mít?

• Dokončené SŠ vzdělání s maturitou
  • PODMÍNKOU pokročilá znalost systému FONS OpenLIMS – dlouholetá praktická zkušenost se systémem na pozici administrátora nebo minimálně power-usera.
  • Zkušenosti s databázemi (MS SQL, Oracle) a základní znalost skriptování.
  • Orientace v IT infrastruktuře (Windows Server, síťové prvky, Cloudová řešení).
  • Zkušenosti se zdravotnickými informačními systémy (LIS, AIS, NIS) – velká výhoda.
  • Analytické schopnosti, pečlivost a schopnost řešit problémy.
  • Komunikační dovednosti pro spolupráci s uživateli i dodavateli.

Výhodou bude:

• Znalost procesů v laboratorním prostředí.
  • Zkušenosti s integrací laboratorních systémů s dalšími systémy (AIS, ERP).
  • Angličtina na úrovni čtení technické dokumentace.

Co nabízíme my?

• Stabilní zaměstnání v perspektivním oboru zdravotnictví.
  • Možnost podílet se na rozvoji klíčového systému pro laboratorní procesy.
  • Přátelský tým, otevřenou firemní kulturu a podporu profesního růstu. 🎓
  • Flexibilní pracovní dobu, možnost částečného home office. 🏠
  • Odpovídající finanční ohodnocení a širokou škálu benefitů.
  • Na konci roku jako odměnu roční bonus.💰
  • Moderní kanceláře v srdci Prahy 7 s dobrou dopravní dostupnosti na metro (Nádraží Holešovice / Vltavská) a mhd. 🚈
  • Pracovní smlouvu na plný úvazek na dobu určitou na 1 rok, s následnou možností prodloužení na dobu neurčitou.
  • Nadstandardní benefity: 5 týdnů dovolené 🏖️, až 5 dní Sick days na zotavení, dotovaná Multisport karta 🏃, stravenkový paušál 🍔, příspěvek na penzijní/životní připojištění, benefitní kartu pro volnočasové aktivity, dovolenou a péči o zdraví, teambuildingové akce 🎉.
  • Místo výkonu práce: Praha 7 - Holešovice.
  • Nástup – ihned nebo dle domluvy.

Jak bude probíhat výběrové řízení?
Výběrové řízení má 1 kolo. Pokud Váš profil zapadá do požadavků na danou pozici, nejdříve se s Vámi spojíme telefonicky a probereme vše důležité. Následně, pokud najdeme vzájemnou shodu, pozveme si Vás na osobní pohovor s naším IT managerem Zdeňkem, kde si řekneme společné představy.

Pokud Vás inzerát zaujal, neváhejte nám zaslat Váš životopis a připište, proč si myslíte, že byste právě Vy byl na pozici vhodný! 😊

Budeme se těšit se na případnou spolupráci.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Pre-intermediate)