27 November

Junior mzdová/ý účetní - PricewaterhouseCoopers Česká republika, s.r.o.

Máš představu o tom, co obnáší práce mzdového účetnictví? Jsi zodpovědná osoba, která se ráda učí nové věci a chce získat zkušenosti, na které se dá spolehnout? Pokud ano, pak je to perfektní MATCH!

O týmu

Jsme tým zkušených mzdových účetních, kteří se zabývají dceřinými společnostmi nadnárodních firem. Jsme tu proto, abychom klientům pomohli dodržovat českou účetní a daňovou legislativu.

O manažerovi

Martina Seidlová, partnerka v daňovém oddělení, která vede accounting a payroll services působí ve společnosti již více, než 20 let. Svou kariéru započala jako Audit assistant, postupně se posouvala dál a své zkušenosti nyní zúročuje v compliance službách.

Jaká bude tvoje role v týmu

• Analýza vstupních dat a zajištění vysoké kvality zpracování mezd

• Každodenní komunikaci s klientem a získávání potřebných dokumentů - řešení různých otázek mzdové agendy

• Administrativní práce spojená se mzdovou agendou

• Spolupráci s našimi účetními, daňovými a HR týmy

Jaké znalosti a dovednosti očekáváme

• Vysokoškolské vzdělání ideálně v oboru financí, účetnictví nebo příbuzných oborů

• Anglický jazyk na pokročilé úrovni

• Vášeň pro nové technologie a vylepšení procesů

• Profesionální písemné a ústní komunikační dovednosti

• Schopnost úspěšně spravovat více úkolů

Čím Tě potěšíme my

• Koncentrovanou zkušenost a rychlý kariérní růst. Může ti to znít jako fráze, ale tak to skutečně je.

• Férovou mzdu a roční bonus odpovídající tvému výkonu.

• Flexibilní pracovní doba a možnost občasné práce z domova.

• Placené volno 30 dní, 3 Wellbeing days a 2 dny volna navíc od firmy na konci roku.

• Špičkový Ultrabook a iPhone s neomezenými daty.

• Benefit program s 30.000 body, který můžeš využít na dovolenou, vzdělávání, stravenky, sport, zdraví... Prostě na to, co tě baví.

• Podporu tvého rozvoje a vzdělávání: Interní daňová akademie, účetní workshopy, podpora složení zkoušky daňového poradce u Komory daňových poradců a mnoho dalších školení a workshopů pro další rozvoj.

• Tvých osobních a profesních dovedností.

• Možnost v budoucnu pracovat na zahraniční pobočce PwC třeba v USA, Kanadě a ve výběru jsou i další.

• Mimopracovní aktivity a Away Days (team building, ski weekend apod.).

• Buddy systém a pravidelná zpětná vazba na tvoji práci, také konzultace s koučem, se kterým můžeš řešit svůj další rozvoj i kariérní směr.

PwC, to je největší auditní tým v České republice, ale i poradenské týmy, které se zaměřují na strategie, fúze & akvizice, restrukturalizace, finanční poradenství, daně, právo, technologie, data nebo forenzní analýzu. Zjisti, jak snadné je kombinovat tyto znalosti, když jsi na správném místě. Máme více než 364 000 kolegů ve 151 zemích. V PwC vytváříme inkluzivní pracovní prostředí, kde každý může být sám sebou a najde si své místo a příležitost k rozvoji. I letos jsme úspěšně obhájili prestižní Equal Pay Certifikaci – jsme tak jednou ze čtyř firem v Česku (a jedinou z Big 4), která prokazatelně uplatňuje férové odměňování bez ohledu na pohlaví.

Zaujala Vás naše nabídka? Dejte nám o sobě vědět a probereme spolu další podrobnosti!

Ochrana osobních údajů pro žadatele o zaměstnání / Privacy Statement for Recruitment Applicants

Cell phone, More than 5 weeks of vacation, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Cafeteria

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
University
Czech (Proficient), English (Advanced)