19 November

Stavební technik (m/ž) - HOPI HOLDING, a.s.

🌾 33 LET SPOLU: NÁŠ PŘÍBĚH OD FARMY AŽ K VÁM 🌱 🚀 Už 33 let rosteme, inovujeme a přinášíme kvalitní služby – od farmy přes výrobu až po naše moderní sklady. Každý den posouváme hranice, protože naše energie a odhodlání neznají mez. 💛 Náš příběh je o lidech, o nás všech: 🌟 H – Houževnatost nás žene kupředu. 🌟 O – Otevřenost novým výzvám nás posiluje. 🌟 P – Profesionalita je náš standard. 🌟 I – Inovace nás dělají lepšími. Jsme HOPI HOLDING – silný tým s jedinečným příběhem. A ten píšeme dál. 💪✨

Chcete být u vzniku a rozvoje moderních logistických a výrobních areálů?

Přidejte se k nám a podílejte se na plánování, přípravě a řízení investic do staveb a technologií napříč skupinou HOPI. Současně budete pečovat o správu nemovitostí vedení společnosti.

Pozice je vhodná jak pro zkušeného stavebního technika, tak pro šikovného absolventa – důležitá je chuť učit se, technické myšlení a zodpovědný přístup.

Stavební technik (m/ž)

Jaká bude náplň práce?

Náplň práce je pestrá – nechceme Vás dlouhým výčtem povinností polekat, ale férově Vám ukázat, co Vás u nás čeká, abyste si dokázal/a představit svůj běžný pracovní den.

Příprava a realizace staveb a rekonstrukcí:

• podíl na zpracování investičních záměrů (staveb i technologií)
  • příprava podkladů, smluv o dílo a projektové dokumentace
  • spolupráce na výběru projektantů a dodavatelů
  • příprava podkladů pro kolaudace a jednání se stavebním úřadem a dalšími orgány

Technický a stavební dozor:

• kontrola provádění staveb, výměn technologií a MaR (měření a regulace)
  • vedení kontrolních dnů, sledování průběhu stavby a skutečného provedení vůči projektu
  • dohled nad dodržením rozpočtu, termínů a kvality
  • kontrola skutečného provedení staveb vůči projektu a podíl na přejímce prací

Správa nemovitostí vedení společnosti:

• koordinace a řízení běžné správy svěřených objektů (opravy, údržba, investiční akce různého rozsahu)
  • zajišťování podkladů pro objednávky materiálů a služeb
  • komunikace s dodavateli, servisními organizacemi a interními kolegy
  • dohled nad dodržováním předpisů v oblasti BOZP, PO a související dokumentace

Ekonomika a administrativa projektu:

• sledování nákladů a prostavěnosti v rámci schváleného rozpočtu
  • spolupráce na přípravě podkladů pro fakturace, předání a převzetí díla
  • vedení související technické a stavební dokumentace v rámci svěřené agendy

Co od Vás očekáváme?

• SŠ/VŠ vzdělání stavebního nebo technického směru (ideálně pozemní stavby, technická zařízení budov, strojírenství apod.)
  • praxe v oboru 5 let je výhodou, ale rádi dáme příležitost i absolventovi
  • orientaci v projektové dokumentaci a základních stavebních technologiích
  • přehled o technologiích (elektřina, slaboproud, chlazení, dopravníkové systémy apod.)
  • uživatelskou znalost MS Word, Excel, orientace ve stavebních SW výhodou
  • řidičský průkaz sk. B a ochotu cestovat na stavby a firemní objekty
  • samostatnost, zodpovědnost a schopnost dotahovat věci do konce

Výhodou, nikoliv podmínkou, je:

• zkušenost s investičními projekty (propočty nákladů, návratnost)
  • znalost zákona o veřejných zakázkách a praxe s VŘ
  • zkušenost s projekty financovanými z dotací / EU fondů
  • znalost anglického jazyka – není podmínkou, ale je výhodou (např. pro orientaci v technické dokumentaci či základní e-mailovou komunikaci)

Jaké výhody u nás získáte:

• účast na významných a zajímavých projektech v rámci silné skupiny HOPI Holding
  • stabilní zázemí dlouhodobě prosperující společnosti
  • prostor pro odborný růst – možnost učit se od zkušených kolegů a postupně přebírat vlastní projekty
  • práci, kde je jasně vidět výsledek – od prvního návrhu až po dokončenou stavbu či úspěšně spravovaný objekt
  • Hýčkat si Vás budeme balíčkem benefitů – patří do něj třeba notebook, mobilní telefon, flexibilní pracovní doba, občasná práce z domova, firemní akce, slevy na firemní výrobky a služby, zvýhodněné telefonní tarify i pro rodinné příslušníky a spoustu dalších.

Místo výkonu práce:

• Zděbradská 74, 251 01 Říčany

Zaujala Vás pozice a nevíte co dál?

• Stačí jen kliknout na tlačítko ,,ODPOVĚDĚT" a poslat nám Váš životopis
  • Další na řadě už budeme my. Zavoláme Vám zpět s termínem osobního setkání

Cell phone, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Discount on company products / services

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)