Jsme KODYS – společnost s tradicí od roku 1991. Naše specializace? Logistika a také výroba a distribuce. Vyvíjíme a dodáváme komplexní SW řešení pro řízení skladu (WMS) jsme jedním z nejvýznamnějších hráčů na trhu řešení využívajících automatickou identifikaci.
Naše projekty jsou dlouhodobé a spolupracujeme s významnými hráči jako DR MAX, Mountfield, NET4GAS, Globus, Nutrend, Dermacol a dalšími. Více o nás najdete na www.kodys.cz
A protože stále rosteme, hledáme novou posilu na pozici:
IT Support Engineer (L1), který se stane první kontaktní osobou pro naše zákazníky a pomůže jim vyřešit technické potíže. Pokud tě baví technologie, rád komunikuješ a chceš se posouvat dál, jsi náš člověk! ✨
Co budeš mít na starosti?
Koho hledáme?
Výhodou je, pokud:
A co nabízíme my? 🤝
Zní to jako práce pro Tebe? Napiš nám, pošli životopis a v případě, že jsi ten koho hledáme, rádi Tě u nás uvidíme i na šálku skvělé kávy ☕
Educational courses, training, Accommodation / housing allowance, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Soft loans to employees, Cafeteria, Cell phone, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, 13th monthly salary, Bonuses, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Children-friendly office, Notebook, Self-organization of the job, Dog-friendly office