14 November

HW technik/Junior elektro inženýr - Johnson Controls Building Solutions, spol. s r.o.

Společnost Johnson Controls spoléhá na vaše schopnosti a nadání. Podporujeme poslání našich zákazníků. Společně vytváříme svět, který je bezpečný, pohodlný a udržitelný. Naše různorodé týmy zaměstnanců po celém světě přicházejí s inovativními a komplexními řešeními pro to, aby města byla propojenější, budovy inteligentnější a naše životní prostředí komfortnější a bezpečnější. Jde nám o zlepšování výsledků našich obchodních partnerů. Budoucnost potřebuje váš talent. Budoucnost potřebuje právě vás.

Jste nadšení pro elektroniku a chcete se učit po boku talentovaných inženýrů a techniků?

Hledáme Hardware Technika / Juniorního Elektronického Inženýra, který se připojí k našemu globálnímu týmu vyvíjejícímu špičkové desky plošných spojů (PCBA) pro systémy požární ochrany.

Účel práce:

Pomáhat s vývojem, testováním a údržbou elektronických produktů a rozvržení desek plošných spojů pro bezpečnostní systémy jako klíčový člen inovativního týmu výzkumu a vývoje v přední světové nadnárodní organizaci.

Jaká bude Vaše pracovní náplň?

• Pomoc při tvorbě schémat pomocí Altium Designer
  • Vyhodnocování parametrů elektronických obvodů, tvorba testovacích zpráv
  • Podpora úkolů v oblasti komponentového inženýrství, včetně výběru a specifikace elektronických a elektromechanických dílů v souladu s firemními a regulačními požadavky
  • Návrh, tvorba a zapojování testovacích sestav pro schvalování agenturami
  • Spolupráce s konstruktéry při tvorbě robustních návrhů a testovacích přípravků

Co by Vám nemělo chybět?

• SŠ/VŠ vzdělání v elektrotechnickém oboru
  • Minimálně 1–2 roky praxe na pozici technika elektroniky / juniorního inženýra (uvítáme i čerstvé absolventy)
  • Praktické zkušenosti nebo silný zájem o elektronické obvody, Altium Designer, EMC postupy
  • Dobrá znalost angličtiny

Co nabízíme:

• Finanční benefity: 13. plat vyplácený čtyřikrát ročně a 14. plat (roční bonus)
  • Flexibilní pracovní doba, 25 dní dovolené, roční přehodnocení mzdy, home office po zaučení
  • Cafeterie 18 000 Kč/rok, stravenky, příspěvek na penzijní/life pojištění, multisport karta a další
  • Moderní kanceláře v budově Platinia na ul. Veveří
  • Zapojení do zajímavých projektů v prostředí globální technologické špičky

Opportunity to work up hours, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, 13th monthly salary, Bonuses, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Advanced), English (Pre-intermediate)