18 November

Manažer sociálních služeb - Green Doors z.ú.

39 960 – 47 000 CZK/month
Green Doors je zavedená nestátní nezisková organizace, která pomáhá lidem s duševním onemocněním na cestě zpět do běžného života. Snažíme se co nejvíce propojovat sociální služby se životem v komunitě.

Chcete pracovat v přátelském prostředí, v organizaci, která má dlouholetou tradici, prověřené nástroje a postupy, které Vám umožní vidět konkrétní přínosy Vaší práce v životě lidí s duševním onemocněním? Pokud jste odpověděli ano, neváhejte se nám ozvat.

Popis pozice:

Metodické vedení celkem 3 služeb (Sociální poradna, Centrum duševního zdraví pro osoby s OL), sdílení dobré praxe, spolupráce služeb v Green Doors. Budete klíčovým člověkem pro kvalitu, rozvoj a koordinaci sociálních služeb v Green Doors.

VAŠÍ NÁPLNÍ BUDE ZEJMÉNA:

Metodika a rozvoj služeb

• tvorba, aktualizace a inovace metodik
  • sledování trendů, efektivity a legislativy
  • sdílení dobré praxe, podpora mezi službami (stáže, konference, interní sdílení v rámci organizace)
  • spolupráce s externími partnery (např. Magistrát hl. m. Prahy, městská část Praha 10, PN Bohnice, aj.)

Vedení lidí a předávání hodnot

• vedení vedoucích tří služeb (nábor, výběr, zaškolení, motivace, rozvoj, hodnocení)
  • pravidelné porady, schůzky týmové, příjmových sociálních pracovníků, celoorganizační, atp.
  • odpovědnost za kvalifikaci a odborný růst pracovníků v sociální oblasti
  • školení nováčků – předávání hodnot, kultury a standardů organizace

Projektová a organizační agenda

• projektové řízení (např. dílčí granty pro rozvoj služeb)
  • spolupráce na výkaznictví a statistických výstupech
  • správa databáze Highlander (nastavování, kontrola správnosti)
  • propagace služeb a aktivní síťování

Prostor i pro přímou práci
Máte chuť zachovat si kontakt s klienty? U nás budete mít prostor pro přímou sociální práci.

JAKÉ ZNALOSTI A DOVEDNOSTI BYSTE MĚL/A MÍT:

VŠ vzdělání dle zákona 108/2006 Sb. o sociálních službách, znalosti legislativy s důrazem na neziskové organizace, manažerské zkušenosti, praxe v sociálních službách, schopnost týmové práce, sebereflexe, koncepční uvažování, samostatnost, systematičnost, spolehlivost, organizační a komunikační dovednosti, trestní a morální bezúhonnost.

Výhodou bude, pokud budete mít:

znalost systému Highlander

Co Vám můžeme nabídnout:

• plný pracovní úvazek
  • zajímavou práci v profesionální organizaci, profesní růst
  • pružnou pracovní dobu
  • týmovou spolupráci, příjemné prostředí, kancelář v Praze 8 - ul. Křižíkova
  • prostor pro realizaci vlastních nápadů k rozvoji a fungování organizace
  • vzdělávání nad rámec povinných 24 hodin, pravidelné supervize
  • Smlouva na 1 rok s předpokladem prodloužení na dobu neurčitou
  • 25 dní dovolené, 3 dny sick day, po 1 roce postupně 5 dní osobního volna navíc.

Vybrané zájemce oslovíme a pozveme na výběrové řízení, které bude probíhat dvoukolově. Nástup možný dle dohody. Více informací o organizaci najdete na www.greeendoors.cz.

Cell phone, Holidays 5 weeks, Individual budget for personal growth, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job

Salary:
39 960 – 47 000 CZK/month