11 December

Sociální pracovník*pracovnice v Tranzitním programu v Karlových Varech - Rytmus - od klienta k občanovi, z.ú.

36 000 – 38 500 CZK/month

Do pobočky v Karlovarském kraji hledáme novou kolegyni či kolegu do Tranzitního programu v rámci Sociální rehabilitace v Karlových Varech.

Chcete dělat rozmanitou práci, která má smysl? Která Vás posune kupředu a která pomáhá? Pojďte s námi podporovat lidi se zdravotním postižením při jejich cestě za prací!

V rámci TRANZITNÍHO PROGRAMU pracujeme s mladými lidmi se zdravotním postižením, kteří chodí do střední praktické školy. Pomáháme jim zajistit a absolvovat praxe na běžném trhu práce. Mladí lidé tak ještě při studiu získávají pracovní zkušenosti a rozvíjejí své sociální dovednosti potřebné pro pozdější uplatnění na trhu práce.

Rádi uvítáme motivovaného člověka, který:

• Má cit pro asistenci lidem s převážně mentálním postižením.
  • Umí naslouchat, být trpělivý a kreativní, ochotného se učit novým metodám při asistování lidem s postižením.
  • Přijme hodnoty a cíle naší organizace a bude spolupracovat v týmu.

Co práce obnáší?

• Individuální i skupinová práce se studenty praktických škol (mladými lidmi s mentálním postižením).
  • Hledání neplacených praxí pro studenty praktických škol v běžných firmách.
  • Poradenství a nácviky dovedností (práce v kanceláři i terénu).
  • Vyhledávání vhodných poskytovatelů praxí a spolupráce s nimi.
  • Asistence lidem přímo na pracovišti (na praxi).
  • Spolupráce s rodinou a blízkými, školou, dalšími poskytovateli sociálních služeb apod.
  • Vedení dokumentace.
  • Prezentace činností naší organizace.

Co od Vás očekáváme?

• VOŠ či VŠ vzdělání dle zákona č. 108/2006 Sb. nebo ochotu si vzdělání doplnit.
  • Komunikativnost a schopnost pracovat v týmu.
  • Dobré koordinační schopnosti a timemanagement.
  • Dobrá sebereflexe a ochota se učit nové věci.
  • Pozitivní přístup k práci.
  • Flexibilitu a umění hledat řešení.
    Řidičský průkaz B.
  • Anglický jazyk výhodou.
  • Aktivní používání sociálních sítí výhodou.

Co Vám naopak nabízíme my?

• Zajímavou a různorodou práci v příjemném pracovním prostředí inovativní a renomované neziskové organizace.
  • Práci na hlavní pracovní poměr. Nástup možný ihned a nebo dle domluvy nejpozději do dvou měsíců.
  • Zaškolení uvnitř organizace a dlouhodobé metodické vedení zkušenými kolegy.
  • Osobní rozvoj a vzdělávání.
  • Možnost zapojit se do zahraničních projektů.
  • Otevřený, zkušený a dobře fungující tým.
  • Flexibilní pracovní dobu.
  • Nástupní plat 36 000. Po zkušební době zvýšení na 38 500.
  • 25 dní dovolené, 6 dní tzv. sickday ročně.
  • Možnost využití homeoffice.
  • Pravidelné supervize.

Kdo jsme?

Jsme moderní neziskovka, která pomáhá lidem s mentálním postižením žít běžný život.

1. Máme odvahu hledat nové cesty – nadšeně přijímáme a překonáváme výzvy, které doba přináší. Rádi hledáme nové cesty – ke kvalitnějším službám, metodám či přístupům podporujících jedinečnost každého člověka.

2. Odlišnosti jsou pro nás výhoda – každý může něčím přispět a být platnou součástí společnosti. S úsměvem volíme individuální přístup, respektujeme jinakost a máme mysl dokořán.

3. Zapojujeme lidi s postižením – dbáme na to, aby se do všech našich aktivit mohli zapojovat lidi s postižením. Využíváme jejich jedinečného pohledu a společně se učíme.

Máte to podobně? Tak to mezi nás skvěle zapadnete! Už se těšíme na Váš mail.

Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours

Salary:
36 000 – 38 500 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
College
Czech (Proficient), English (Basic)