7 November

Projektant elektroenergetika - VOLTCOM, spol. s r.o.

40 000 – 45 000 CZK/month
Jsme uznávaná stavebně-montážní společnost s vlastní projekcí, montážním a servisním zázemím v oboru distribuce elektrické energie, hledáme nové kolegy / kolegyně. Pracujte pro certifikovaného dodavatele výstavby kabelových a telekomunikačních sítí. Buďte součástí středně velké rodinné firmy, kde spolu všichni jednají na rovinu, chovají se k sobě s respektem a úctou. Do práce se můžete těšit!

Společnost VOLTCOM spol. s r.o. uznávaná a ověřená společnost v oblasti energetiky, hledá novou posilu na pozici Projektant elektro. Jedná se o certifikovaného dodavatele výstavby kabelových a telekomunikačních sítí, provádění staveb v energetice včetně jejich změn a odstraňování. Pozice je vhodná i pro absolventy či studenty závěrečných ročníků.

Co získáš?

• Stabilní práci v moderní a silné společnosti
  • Pravidelná školení v oboru, možnost odborného růstu
  • Každoroční valorizaci platu, 13. plat vyplácen každý rok
  • 5 týdnů dovolené a k tomu 4 dny sick days
  • Flexibilní pracovní dobu
  • Stravenky v hodnotě 170 Kč (příspěvek zaměstnance je 65 Kč)
  • Příspěvek na penzijní spoření, Multisport karta, kulturní a firemní akce
  • Občerstvení na pracovišti – dobrá káva, čaj, bublinková i nebublinková voda, sušenky
  • Přátelské prostředí a týmovou spolupráci
  • Nástup ihned po ukončení studia nebo dle dohody

Čím nás zaujmeš?

• Elektrotechnickým vzděláním SŠ/VŠ, vhodné i pro absolventy
  • Znalostí zákona č. 250/2021 Sb.
  • Základní znalostí programů AutoCad nebo Microstation
  • Pracovitostí, samostatností, aktivitou a lidskou slušností
  • ŘP skupiny B – výhodou, autorizace ČKAIT – výhodou
  • AJ, NJ – výhodou

O čem ta práce je?

• Projektování osvětlení a elektroinstalace NN, venkovní infrastruktuře VN, NN a VO, uzemnění a hromosvodech, projektech rozvoden a trafostanic VN/NN a náhradních zdrojů NN
  • Navrhování moderní technologie v oblasti distribuce a rozvodu elektrické energie
  • Práci v týmu na rozsáhlejších projektech

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Cell phone, Opportunity to work up hours, Car for private purposes, Corporate events, Bonuses, 13th monthly salary, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Dog-friendly office

Salary:
40 000 – 45 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work, Practical training and short-term placement
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)