4 November

Specialista leteckých přeprav JUNIOR (Chrášťany) - Rhenus Logistics s.r.o.

Makáme na sobě, rosteme a rozšiřujeme náš tým. Připojte se k nám a nastartujte svou kariéru v logistice! Jako celosvětově působící poskytovatel logistických služeb s 39 000 zaměstnanci ve více než 60 zemích spravujeme komplexní dodavatelské řetězce a nabízíme našim zákazníkům inovativní služby s přidanou hodnotou. Portfolio produktů společnosti Rhenus Logistics sahá od sběrné přepravy, částečných a celovozových zásilek až po přepravu nebezpečného zboží a speciální přepravy. Nabízíme našim zákazníkům balíčky komplexních služeb specifických pro dané odvětví. Atmosféra u nás ve firmě není přehnaně formální, ať už v jednání či v oblékání. Rádi spolu trávíme čas v práci a někdy i mimo ní a zajímáme se o sebe navzájem. Naše organizační struktura není nijak složitá (v České republice je nás zhruba 150). Aktuálně rosteme a rozšiřujeme svoje řady. Staňte se součástí našeho týmu! Together with passion!

Co u nás budete dělat?

• zpracovávat letecké zásilky
  • komunikovat s externími dodavateli, zákazníky a pobočkami
  • volit vhodné způsoby dopravy, knihovat zásilky, track & trace
  • podílet se na cenotvorbě
  • připravovat podklady pro fakturaci

Co u Vás budeme hledat?

• nedávno dokončené alespoň středoškolské vzdělání a hlavně zájem o leteckou přepravu
  • komunikativní znalost angličtiny
  • skvělou znalost češtiny
  • uživatelské znalosti práce na PC - e-mail, Word, Excel
  • samostatnost a smysl pro týmovou práci, zodpovědnost a systematický přístup k práci
  • zájem o daný obor

Co Vám za to nabízíme?

• stabilní společnost, kde se můžete realizovat
  • férové ohodnocení vč. pololetních odměn již 8. den v měsíci na účtu
  • odpočinek o týden delší - 25 dní dovolené
  • příspěvek na stravování již od začátku pracovního poměru
  • pravidelná roční valorizace mzdy
  • MultiSport kartu
  • odměny za pracovní a životní výročí
  • firemní akce, které stojí za to
  • káva a čaj na pracovišti zdarma :)

Cell phone, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook

Full-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Advanced), English (Intermediate)