Co vás u nás čeká:
Pracujeme s pestrou škálou investičních nástrojů – od podílových fondů až po drahé kovy. Díky tomu můžete klientům nabízet řešení na míru.
Od prvních dnů budete mít po svém boku zkušeného manažera, který vás provede firemní kulturou i procesy a pomůže vám s rychlou orientací ve firmě.
První tři měsíce jsou zaměřené na systematické zapracování – od poznání interního know-how až po konkrétní práci s klientským portfoliem. Nečeká vás „hození do vody“.
Důvěřujeme vám. Sami si řídíte svůj čas i aktivity tak, aby práce dávala smysl a přinášela výsledky.
Nezačínáte od nuly. K dispozici máte firemní databázi kontaktů, moderní CRM systém, marketingovou podporu i spolupráci s dalšími segmenty společnosti. Pomůžeme vám efektivně rozvíjet vlastní klientskou síť bez zbytečných překážek.
Podporujeme vzdělávání, certifikace i osobní rozvoj. Pokud vás časem láká vedení vlastního týmu nebo specializace v určité oblasti, máte naši podporu.
Zajímavé finanční ohodnocení doplňují benefity jako Multisport karta či motivační programy pro nejlepší – včetně exkluzivních zážitkových dovolených.
Koho hledáme:
Zaujala vás tato příležitost?
Pošlete nám svůj životopis nebo odkaz na LinkedIn a domluvme si nezávaznou schůzku. Rádi vám osobně představíme, jak u nás funguje spolupráce, jaké nabízíme podmínky a jak může vypadat váš další profesní krok.
More than 5 weeks of vacation, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Refreshments on workplace, Discount on company products / services