Rozdáváme úsměv tam, kde se ho běžně nedostává. Přidejte se do týmu, ve kterém si věříme, že profesionalita je stejně důležitá jako lidský přístup a dobrá nálada. Věříme, že i práce nás může chytit za srdce. Podílejte se spolu s námi na jednom z největších projektů svého druhu v Evropě.
Zdravotní klaun, o.p.s., je zavedená nezisková organizace s národní a mezinárodní působností. Již 24 let přináší speciálně vyškolení Zdravotní klauni humor a radost nemocným dětem, opuštěným seniorům a dalším trpícím. Přispívají tak ke zlepšení jejich psychického, a tím i celkového zdravotního stavu.
Hledáme zkušeného člověka na pozici Ředitele/ky fundraisingu a marketingu, který se stane se součástí vedení organizace.
Co vás na pozici čeká
- tvorba a realizace fundraisingové a marketingové strategie organizace, včetně vyhodnocování její úspěšnosti a rozvoje nových přístupů,
- odpovědnost za výsledky, plánování, rozpočty a reporting,
- vedení a rozvoj týmu, který se stará o individuální i firemní dárce, municipality, marketing a data,
- péče o stávající dárce a partnery, rozvoj nových zdrojů podpory,
- spolupráce napříč organizací – s uměleckým, programovým a komunikačním týmem,
- spolupráce s ředitelkou financí a ředitelkou organizace,
- účast na strategickém řízení organizace.
Jak si vás představujeme
- máte alespoň pět let zkušeností s vedením lidí a odpovědností za výsledky,
- přinášíte prokazatelné zkušenosti z fundraisingu, marketingu nebo obchodu,
- umíte přemýšlet strategicky a zároveň realizovat konkrétní kroky,
- rozumíte značce, dárcům a komunikaci,
- dokážete vést tým k výkonu i spolupráci,
- sdílíte naše hodnoty a chcete svou profesí přispět k dobré věci,
- máte dobrou znalost angličtiny (min. B2), protože součástí práce je i komunikace v mezinárodním prostředí.
Proč pracovat právě pro Zdravotního klauna
- budete mít přímý dopad na organizaci, která přináší humor a naději tam, kde se jich nedostává,
- stanete se součástí zkušeného vedení a budete mít vliv na strategický rozvoj celé organizace,
- získáte prostor tvořit, posouvat a vidět konkrétní výsledky,
- ve Zdravotním klaunovi kombinujeme profesionalitu s lidskostí a radostí.
Co vám můžeme nabídnout
- plný nebo částečný úvazek (min. 0,8 FTE),
- kombinaci práce v kanceláři (min. 2 dny týdně) a z domova,
- 5 týdnů dovolené + sick days,
- flexibilní pracovní dobu,
- vzdělávání, týmovou podporu a smysluplnou práci s dopadem.
Zaujala Vás pracovní pozice? Zašlete nám, prosím, strukturovaný životopis spolu s krátkým motivačním dopisem. Budeme se moc těšit na Vaše odpovědi :-).