30 October

AI GURU: dream full time job ve VUCH - Vuch s.r.o.

25 000 – 35 000 CZK/month

Hledáme nadšeného a zvídavého kolegu, který pomůže celé firmě využívat potenciál umělé inteligence. Někoho, kdo se hloubkově zajímá o problematiku AI a jeho znalost a zvídavost nekončí chatemGPT. Tvoříme pozici, která má budoucnost, kde načerpáš neocenitelné zkušenosti, vytvoříš nejeden USE CASE a pomůžeš ještě víc nakopnout FASHION BRAND.

Tvým úkolem bude zkoušet nové AI nástroje, zavádět je do praxe, školit kolegy a pomáhat jim s prvními kroky, ať už jde o práci s texty, daty, zákaznickou podporou nebo marketingem. Step 2 - tvořit AI nádhery (Videa, fotky, vizuály). Samozřejmostí je sledování trendů, konkurence v oblasti AI, apod.

Budeš fungovat jako interní průvodce světem AI – někdo, kdo testuje, vysvětluje a pomáhá přetavit technologii do reálné hodnoty pro náš byznys. Na rovinu. Víc cool, kreativní, zábavná, užitečná pozice momentálně neexistuje. Leda...no nic moc nás nenapadá. Dej o sobě vědět a napiš nám co tě na AI baví, v čem děláš, klidně pošli svoje výstupy, cokoliv, co Tě napadne, že bychom měli vědět.

Pozice je za nás nejvhodnější pro hype absolventy VŠ, případně SŠ, který se toho nebojej. Vzdělání v kreativní nebo technické oblasti je možnou výhodou, nikoliv však podmínkou. Jde nám hlavně o reálný zápal, knowledge, skill a schopnost přemýšlet nad tím, jak AI uchopit, aplikovat, rozšiřovat, používat, implementovat

Na čem budeš dělat

• Mapovat a testovat nové AI nástroje (ChatGPT, Claude, Perplexity, Midjourney, Notion AI, Copilot, atd. atd.
  • Vytvářet interní návody, šablony a školení, jak AI používat v různých odděleních (marketing, obchod, logistika, zákaznická podpora, HR, management)
  • Pomáhat kolegům s konkrétními úkoly – přepis textů, sumarizace dokumentů, generování nápadů, tvorba reportů
  • Vyhledávat příležitosti, kde AI může šetřit čas nebo zvyšovat efektivitu
  • Spolupracovat s vedením na AI strategii a firemních procesech (integrace nástrojů, AI etika, bezpečnost dat)
  • Budovat AI komunitu ve firmě – sdílet tipy, triky a best practices

Co bys měl/a zvládat

• Zájem o technologie a chuť experimentovat
  • Zkušenost s používáním AI nástrojů (ChatGPT, Copilot, Notion AI, Google Workspace AI apod.)
  • Schopnost jednoduše vysvětlit technické věci netechnickým lidem
  • Praktické myšlení – chápeš, že AI má pomáhat, ne komplikovat
  • Samostatnost, dobrá komunikace, trpělivost a smysl pro humor a trochu toho mentoringu v sobě 🙂

Co nabízíme?

• Možnost formovat AI kulturu ve firmě od začátku
  • Přístup k placeným verzím AI nástrojů
  • Podporu vedení v experimentování a učení se
  • Smysluplnou práci, která ovlivní, jak bude firma fungovat v budoucnu

Příklady projektů...

• Vytvoření AI asistenta pro jednotlivé týmy
  • Automatizace reportů a přepisů meetingů
  • Školení „Jak psát prompty, které fungují“
  • Interní wiki s AI tipy pro každý tým
  • Práce s audivizuálním výstupem
  • A další, co nás ani zatím nenapadá...

A k tomu navíc...

• 25 dní dovolenky
  • 3 sicky
  • Káves po celý den dle libosti
  • Pracovní dobu, která se ti umí přizpůsobit
  • Firemní akce a akcičky
  • Příspěvek na stravování
  • 5 000 Kč budget na produkty VUCH
  • 40% sleva
  • Slevy u partnerských e-shopů (Astratex, Grizly, Ovečkárna, Spokojený pes, Sport obchod aj.)
  • Dog a baby friendly office
  • Pracovní prostředí, které jen tak někde nenajdete

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Management incentive program, Cell phone, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Corporate/personal coach, Notebook, Children-friendly office, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services, Dog-friendly office

Salary:
25 000 – 35 000 CZK/month
Full-time work, Trainee programs
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)