30 October

Trenér obchodních dovedností ve FinTechu 🚀 - Teya Czech Republic s.r.o.

Teya je mezinárodní fintech společnost, která byla založena v roce 2019. V roce 2021 jsme spojili síly s českým start-upem Storyous a dnes poskytujeme moderní platební terminály a komplexní pokladní řešení. Naší misí je pomoci malým a rostoucím podnikům soustředit se na to, co je pro ně nejdůležitější – jejich zákazníky a spokojenost. Máme přes 2 000 zaměstnanců ve více než 15 zemích a vytváříme rychlé, energické a inovativní prostředí, kde neustále přinášíme ta nejlepší platební řešení našim klientům.

Vnímáš, když obchodníci potřebují lepší nástroje, jasnější proces nebo silnější podporu? Máš v sobě systém, ale zároveň cit pro lidi? Přidej se k nám jako Trenér obchodních dovedností a tvoje práce bude mít přímý dopad - pomůžeš obchodníkům růst, zefektivníš procesy a posuneš celý tým o krok dál.

Co tě čeká:

🔹 Tvorba a správa prodejních materiálů, příruček, šablon a nástrojů pro zefektivnění prodejního procesu a zajištění jednotnosti.

🔹 Návrh a realizace školicích programů pro nové členy prodejního týmu a průběžný koučink pro rozvoj dovedností stávajících prodejců.

🔹 Dohled nad používáním a optimalizací prodejních technologií, jako jsou systémy CRM, včetně zajištění přesnosti dat a reportingu.

🔹 Spolupráce s marketingovým týmem na tvorbě a distribuci obsahu podporujícího prodejní aktivity – případové studie, odborné články, prezentace.

🔹 Analýza prodejních dat za účelem identifikace trendů, měření výkonnosti a poskytování doporučení pro zvýšení efektivity.

🔹 Koordinace činností mezi týmy prodeje, marketingu, produktového vývoje a zákaznické péče s cílem sjednocení cílů, strategií a komunikace.

🔹 Identifikace neefektivních částí prodejního procesu a zavádění zlepšení pro zvýšení produktivity a úspěšnosti obchodů.

🔹 Podpora prodejních týmů při řešení zákaznických dotazů a zajištění včasného vyřízení požadavků během nákupního procesu.

🔹 Organizace logistiky prodejních akcí, veletrhů a kampaní včetně přípravy materiálů a podpory pro maximalizaci dopadu.

Co potřebuješ?

✅ Prokazatelné zkušenosti v oblasti sales enablement, sales operations nebo sales leadership.

✅ Silné porozumění prodejním metodikám.

✅ Vynikající komunikační, prezentační a koučovací dovednosti.

✅ Schopnost navrhovat školicí programy a vytvářet škálovatelný prodejní obsah.

✅ Analytické myšlení a schopnost měřit dopad školení a výkonnost prodeje.

✅ Plynulá znalost angličtiny (minimálně na úrovni C1) a češtiny nebo slovenštiny.

✅ Zkušenost s CRM/prodejními nástroji (ideálně HubSpot).

Co nabízíme:

💰 Férová fixní mzda – tvoje snaha se cení! Bonusy u nás nemají strop, takže čím víc zákazníků tvůj tým přivede, tím víc si odneseš!
📈 Možnost budovat a rozvíjet český obchodní tým – pomoz nám vybudovat skvělé sales oddělení!
Významnou roli s dopadem v rostoucí fintech společnosti
🎯 Flexibilitu a autonomii v tom, jak si práci zorganizuješ - většinu času budeš trávit přímo s týmem
🏖 26 dní volna + 3 sick days – protože odpočinek je základ
🎁 BenefitPlus karta – 2 tisíce měsíčně na co chceš! Od lístků do kina přes knížky až po cestování
💪 Příspěvek na MultiSport kartu – body z BenefitPlus můžeš uplatnit i na pohyb, který tě udrží fresh
💻 Firemní Macbook
🤝 Měsíční týmové meetingy v Praze – den plný inspirace, sdílení zkušeností, skvělé atmosféry i příběhů našich zákazníků

Chceš do toho jít?

Celý proces se snažíme držet svižný a přátelský – stejně jako naše kultura. Žádná zbytečná kola navíc, ale férový a otevřený přístup.

💥 Přihlas se hned teď a do pár dnů se ti ozveme! 🚀

Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria, More than 5 weeks of vacation, Contribution holiday, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Individual budget for personal growth, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Full-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Education is not important
Czech (Proficient), English (Proficient)