24 October

LÉKAŘ / LÉKAŘKA DO DOMÁCÍHO HOSPICE – ČÁSTEČNÝ ÚVAZEK - Důstojný odchod z.ú.

Přidejte se k týmu Domácího hospice Mezi Břehy

Hledáme posilu do našeho lékařského týmu. Hledáme člověka alespoň s absolvovaným základním kmenem a možností nástavbové specializace v oboru paliativní medicína.. Nabízíme práci, která dává hluboký smysl – péči o nevyléčitelně nemocné pacienty v jejich domácím prostředí.

Budete součástí malého, sehraného týmu, kde je pro nás důležitá důvěra, respekt a rovnováha mezi prací a osobním životem. Věříme v týmovou spolupráci, otevřenou komunikaci lidskost v přístupu k pacientům i k sobě navzájem.

Co vás u nás čeká?

péče o dospělé pacienty v závěru života přímo v jejich domácím prostředí
vstupní vyšetření, nastavení a vedení plánu paliativní péče
konzultace s pacienty i jejich rodinami během celého průběhu onemocnění
spolupráce s dalšími odborníky napříč obory
pravidelné porady a multidisciplinární týmová setkání (1× týdně)
telefonické konzultace se sestrami ohledně změn zdravotního stavu pacientů
možnost zapojení do vzdělávání v paliativní péči
Podpora multidisciplinárního týmu – zdravotní sestřičky, sociální pracovník, psycholog i kaplanka – to je váš tým a pacient je pro vás všechny na prvním místě

Koho hledáme?

lékaře/lékařku se základním kmenem
někoho, kdo zvládá komunikaci s respektem, empatií a vidí v paliativní péči smysl
osobnost, která dokáže být samostatná, ale zároveň týmová
člověka s chutí se dále profesně rozvíjet
řidiče/řidičku (sk. B), který se nebojí cest do terénu

Co nabízíme?

Smysluplnou práci, která Vám umožní věnovat se pacientům podle jejich individuálních potřeb
částečný úvazek s možností úpravy dle domluvy
flexibilní organizaci práce a čas pro pacienta
5 týdnů dovolené (při plném úvazku - při částečném poměrově)
stravenkový paušál, notebook, služební telefon
možnost dalšího vzdělávání
pravidelné týmové supervize a profesní rozvoj
prostor pro vlastní iniciativu a seberealizaci

Zaujalo vás to?

Pokud jsou vám naše hodnoty blízké a hledáte práci, která má smysl a zároveň respektuje vaše tempo života, budeme se těšit na osobní setkání.

Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Holidays 5 weeks, Flexible start/end of working hours, Notebook, Children-friendly office, Above-standard medical care

Part-time work
Limited (temporary)