23 October

Tester/ka softwaru - manuální i automatizovaný testing - Lundegaard a.s.

55 000 – 110 000 CZK/month
Znáš Lundegaard? Jsme česká IT firma, stavíme rozsáhlé weby, portály a aplikace pro naše klienty (jakými jsou např. 3M, Moneta, Cardif, Hello bank nebo Česká spořitelna), kterým pomáháme digitalizovat a akcelerovat jejich byznys - a nám všem zpříjemňovat život!

Stále zlepšujeme kvalitu našich služeb, a proto rozšiřujeme QA tým o testera, který zvládne jak manuální, tak automatizované testování a pomůže vývojářům se naplno soustředit na kód.

Čemu se budeš věnovat

• Kontrola kvality vyvíjených řešení, především webových systémů, manuálně i automatizovaně.
  • Návrh, příprava a exekuce testovacích scénářů.
  • Tvorba, spouštění a vyhodnocování automatizovaných testů pomocí interních nástrojů a nástrojů třetích stran.
  • Spolupráce s vývojáři při vyladění nových funkcí a produktů.

Co od tebe očekáváme

• Hledáme testera, který má za sebou minimálně 2 roky zkušeností s manuálním i automatizovaným testováním a dobře se orientuje v testovacích postupech a principech kvality.
  • Budeš u nás připravovat a provádět testovací scénáře, psát reporty a pracovat s nástroji pro automatizované testování frontendů i backendů - znáš Selenium, Cypress, SoapUI, Postman.
  • Máš zkušenost s JavaScriptem, základy HTML, SQL a rozumíš základním programovacím principům.
  • Protože spolupracujeme i se zahraničními klienty, budeš potřebovat angličtinu na pokročilé úrovni.
  • Logické uvažování, analytický přístup a smysl pro detail jsou pro tuto roli nezbytné.
  • Pokud máš certifikát ISTQB, je to velké plus.

Co ti můžeme nabídnout

🖖 Firemní kultura #žít_lunde založená na otevřenosti a svobodě. Jak život v Lunde vnímají naši kolegové můžeš zjistit na našem Atmoskopu.

📚 Rozvoj – nejrůznější interní přednášky, externí školení, konference nebo workshopy, které tě zaujmou a posunou zase o kousek dál.

🇬🇧 Lekce angličtiny.

🍀 Péče o tělo a duši – možnost MultiSport karty a pravidelné sportovní výzvy. Pořádáme dny zdraví, jejichž součástí jsou různé přednášky, cvičení či masáže v kanceláři.

🧇 Společné snídaně každé pondělí a středu. Odpolední svačinky v pátek.

🍻 Jerryho příspěvek na společné aktivity s kolegy – posilujeme týmového ducha.

⚖️ Ctíme agilní kulturu a otevřenost. Slíbit ti můžeme práci v týmu, kde mají všichni stejné slovo a každý dobrý nápad je vyslyšen.

🐕 Pet-friendly kancelář coby kamenem dohodil od Karlína [čti: na Invalidovně].

🫂 Nakonec tě stejně asi nejvíc budou bavit kolegové. V Lunde máme skvělou kulturu. Najdeš tady partu pohodářů, kteří se rádi potkávají i ve svém volném čase. Mrkni na Instagram.com/zit.lunde/

Pošli nám CV nebo odkaz na LinkedIn. Pokud to bude dávat smysl oběma stranám, potkáš se s Denisou Soltészovou, která vede náš QA tým, a poví ti víc o týmu i projektech.

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Corporate events, Dedicated time for innovations, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Dog-friendly office

Salary:
55 000 – 110 000 CZK/month
Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
Education is not important
Czech (Proficient), English (Advanced)