22 October

Fundraiser - ParaCENTRUM Fenix, z. s.

34 000 – 37 000 CZK/month
ParaCENTRUM Fenix je zkušenou neziskovou organizací s kvalitními službami pro osoby s tělesným postižením po poškození míchy a jejich blízké. Naším posláním je pomoci klientům při vyrovnávání se se získaným postižením a v návratu zpět do života. Za tímto účelem jim nabízíme širokou paletu sociálních, zdravotních a dalších služeb. Jedná se o činnosti, které klientům z různých důvodů nemohou poskytnout jejich blízcí. Dále působíme na celou společnost s cílem dosažení lepšího společenského začleňování a celkové zvýšení kvality života cílové skupiny. Užíváme k tomu například ovlivňování legislativy, preventivní aktivity, všeobecnou osvětou a další nástroje.

Fundraiser – ParaCENTRUM Fenix

ParaCENTRUM Fenix je organizace s více než 20letou tradicí, která podporuje lidi s poškozením míchy a jejich blízké na cestě k soběstačnosti a plnohodnotnému životu. Naše služby zahrnují sociální poradenství, fyzioterapii, ergoterapii, osobní asistenci a podporu bezbariérovosti.

Aktuálně rozšiřujeme náš tým a hledáme fundraisera.

Umíte navazovat nové kontakty a udržovat stará přátelství? Máte obchodní zkušenosti v jakémkoli oboru? Hledáte změnu? Chcete smysluplnou a pestrou práci ve výjimečném týmu? Jste ochotni přinášet vlastní nápady a vzít za práci? Připojte se k nám!

Co u nás budete dělat?

- Vedení kampaně na získávání mecenášů a velkých dárců, kterým dává naše práce smysl.

- Vyhledávání nových dárců, schůzky a navazování partnerství s nimi.

- Reprezentace organizace a účast na veřejných akcích.

Jaký by měl být náš nový kolega?

- Velmi samostatný, ale i týmový.

- Vysoce komunikativní vyjednavač.

- Iniciativní, flexibilní, kreativní a taky trochu ambiciózní.

- Buď zkušený řidič, nebo velký milovník cestování hromadnou dopravou. Bereme i chodce v sedmimílových botách.

Proč u nás budete rádi pracovat?

- Možnost práce na plný i zkrácený úvazek. Nástup možný ihned.

- Individuální přístup k zaměstnancům se specifickými potřebami (OZP, rodičovská dovolená atp.).

- Profesní rozvoj v rámci pracovní doby.

Co nabízíme?

- Benefity: 5 týdnů dovolené, 3 dny Sick days, notebook, flexibilní pracovní dobu, firemní akce a další.

- Zkrácený pracovní úvazek dle dohody.

- Práci v dynamickém a podporujícím týmu s možností realizace vlastních projektů.

Pozice je vhodná i pro OZP. Vhodné i pro: tělesně postižení, vozíčkáři.

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Refreshments on workplace, Foreign business trips, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Individual budget for personal growth, Dedicated time for innovations, International conferences, Notebook, Self-organization of the job

Salary:
34 000 – 37 000 CZK/month