21 October

IT Delivery Manager (Praha, leasing, produktový vývoj) - ARBES Technologies, a.s.

Hledáme nového kolegu do našich řad, protože naše produkty neustále rozvíjíme a zlepšujeme! Kdo jsme? ▷ Více než 30 let přinášíme inovativní softwarová řešení pro banky a kapitálové trhy.

Hledáme delivery manažera, který povede menší tým a bude zodpovědný za dodávku produktové linie portálového řešení pro leasing. Role kombinuje řízení vývojového týmu a dodávek, práci s klientem, rozvoj produktu a podporu obchodu.

KDO HLEDÁME

Pragmatického člověka, který zvládne řídit tým, zadávat a prioritizovat úkoly týmu, komunikovat s klienty o požadavcích a chápat jejich potřeby. Nemusí být technický specialista, ale musí rozumět principům dodávky a mít cit pro obchodní výsledky. Ideálně pak rozumí procesům v leasingu.

HLAVNÍ ODPOVĚDNOSTI

• Delivery a tým:

Řízení menšího týmu o 8-12 lidech – zahrnuje analytiky, vývojáře, konzultanty.
Nastavování priorit, kapacit a rozdělování práce.
Zodpovědnost za včasné a kvalitní dodávky a ekonomické fungování týmu.

• Klient a business:

Aktivní komunikace s klienty – sběr a upřesnění požadavků, návrhy řešení, vyhodnocení dopadů.
Spolupráce s obchodníkem na strategii rozvoje produktu a akvizici nových klientů.
Účast na prezentacích a jednáních se zákazníky.

• Produkt a strategie:

Rozvoj produktu podle potřeb trhu a klientské zpětné vazby.
Rozhodování o prioritách vývoje podle obchodního přínosu.
Navrhování a obhajoba případných investic do rozvoje produktu.
Plánování a vyhodnocování profitability.

KLÍČOVÉ SCHOPNOSTI

• Schopnost řídit vývojový tým, dodávky a projekty.
  • Orientace v číslech a obchodních cílech.
  • Silné organizační schopnosti a schopnost převzít odpovědnost za výsledek.
  • Hands-on přístup, schopnost operativně řešit problémy.
  • Znalost leasingového prostředí je výhodou.

TYP OSOBNOSTI:

• Spíš "doer" než "manager."
  • Někdo, kdo má rád kontrolu nad výsledky.
  • Nemusíš být velký vizionář, ale musíš cítit byznys.

TÝM A PROJEKT:

• Budeš patřit do týmu UCL, který je součástí týmu FEIS. Tým má celkem 8 členů, s tebou 9. Celý FEIS má pak přes 30 lidí.
  • Projekt je moderní front-endové a portálové řešení pro UniCredit, které slouží jako intranet a pracovní nástroj pro dealery a makléře. Umožňuje správu obchodních případů, kalkulací, smluv, posouzení rizik a klientské dokumentace včetně biometrického podpisu. Jde o komplexní platformu pokrývající celý proces financování vozidel a technologií od kalkulace až po uzavření smlouvy.
  • O produktu a modulech ve FEIS se dozvíš ZDE:

BENEFITY & ODMĚNA:

• Nabízíme finanční ohodnocení dle seniority + kvartální bonusy dle výkonu.
  • Spolupráce formou pracovní smlouvy.
  • Získáš znalosti nejen v oboru SW jako takové, ale i v oboru financí a bankovnictví.
  • Kvartální bonus nad rámec ohodnocení – zakládá se na utilizaci přiděleného projektu.
  • Flexibilní pracovní doba (core 9 – 15h), hybridní model HO.
  • Elektronické stravenky v hodnotě 200 Kč.
  • Až 30 dnů volna.
  • Edenred cafeterie: 12-20 000,- / rok (cafeterie, penzijní připojištění, multisport).
  • Externí školení a možnost profesního růstu.
  • Pohodová firemní kultura. Všichni si tykáme, organizujeme společné akce a soutěžíme.
  • Přátelské prostředí a nenecháme tě se topit, když potřebuješ pomoc, ale musíš si říct!
  • Relax zóna (fotbálek, masážní křeslo, šachy), a i sprcha.
  • Parkování auta (občasně) i kola.
  • Pitný režim zdarma (káva, čaje atd.) a každé úterý a středy čerstvé ovoce.
  • Příspěvěk na Multisport kartu.

AKTIVNĚ O NÁS SDÍLÍME NA SOCIÁLNÍCH SÍTÍCH. O #ZIJEMEARBES SE DOZVÍŠ NA INSTAGRAMU, FB A LINKEDINU.

PROCES NÁBORU:
Zašli nám tvůj profil ▶️ 1. pohovor = prescreen po telefonu s HR ▶️ Doporučení hiring manažerům ▶️ Zpětná vazba ▶️ Pohovor ▶️ Zpětná vazba ▶️ Poslání nabídky ▶️ Podepsání pracovní smlouvy

Oproti jiným firmám jsme znatelně rychlejší. Tak šup posílej CV!

Těšíme se na tebe,

Petra + Valerija

#ŽijemeARBES

Educational courses, training, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Dog-friendly office

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)