15 October

Administrátor/ka majetkoprávního vypořádání - HRDLIČKA spol. s r.o.

HRDLIČKA spol. s r.o. (www.hrdlicka.cz) je jednou z největších firem na trhu geoinformací v ČR. S tradicemi sahajícími do roku 1990 v současnosti poskytujeme komplexní služby v oborech geodézie, dokumentace správců inženýrských sítí, katastru nemovitostí, webových mapových řešení a GIS. Našimi zákazníky jsou energetické a telekomunikační společnosti, orgány státní správy a samosprávy, stavební firmy a projekční kanceláře. Působíme v ČR i v zahraničí.

Do našeho týmu na oddělení digitalizace v Plzni hledáme kolegyni/kolegu na pozici v oblasti majetkoprávního vypořádání.

Co budete na této pozici dělat:

• Zajišťování majetkoprávního vypořádání pozemků pro výstavbu silniční a železniční infrastruktury

• Zajišťování uzavření smluv o zřízení věcného břemene

• Jednání s vlastníky nemovitostí, samosprávou a státními institucemi

• Příprava a kontrola smluvních dokumentů (kupní smlouvy, nájmy, věcná břemena, vyvlastnění)

• Spolupráce s projektovými týmy, úřady, katastrálními pracovišti

• Evidence a správa dokumentace spojené s majetkoprávní přípravou staveb

Náš nový kolega by měl mít:

• SŠ/VŠ vzdělání (právo, geodézie, stavebnictví, veřejná správa)

• Dobrá orientace v právních předpisech (stavební zákon, katastrální zákon, občanský zákoník)

• Pečlivost, dodržování termínů, samostatnost a komunikativnost

• Uživatelská znalost MS Office (Word/Excel)

• Praxe na obdobné pozici výhodou

Proč byste měli chtít pracovat právě u nás?

• Zajímavé finanční ohodnocení

• Prémie ve vazbě na hospodaření pracoviště

• Jsme flexibilní zaměstnavatel, nabízíme částečné úvazky, vycházíme vstříc maminkám na rodičovské dovolené, stejně jako studentům v praxi při studiu

• Přátelské pracovní prostředí a podpora týmu

Mimo to nabízíme řadu dalších benefitů:

• Příspěvek na stravování

• 5 týdnů dovolené

• Multisport karta

• Příspěvek na penzijní připojištění

• Flexibilní pracovní dobu

• Smlouvu na dobu neurčitou

• Výuku jazyků na pracovišti

V případě Vašeho zájmu nám, prosím, pošlete strukturovaný životopis a motivační dopis prostřednictvím tohoto inzerátu. Těšíme se na Vaše reakce!

Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Education allowance, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam