15 October

CAD/GIS zpracovatel/ka se znalostí němčiny - HRDLIČKA spol. s r.o.

HRDLIČKA spol. s r.o. (www.hrdlicka.cz) je jednou z největších firem na trhu geoinformací v ČR. S tradicemi sahajícími do roku 1990 v současnosti poskytujeme komplexní služby v oborech geodézie, dokumentace správců inženýrských sítí, katastru nemovitostí, webových mapových řešení a GIS. Našimi zákazníky jsou energetické a telekomunikační společnosti, orgány státní správy a samosprávy, stavební firmy a projekční kanceláře. Působíme v ČR i v zahraničí.

Do našeho týmu v Plzni hledáme nového kolegu na pozici CAD/GIS zpracovatel/ka se znalostí němčiny.

Náplň práce:

· práce na zakázkách dokumentace správců inženýrských sítí

· zpracování technické dokumentace v CAD/GIS systémech

Požadujeme:

· SŠ/VŠ vzdělání technického směru (v oboru geoinformatika, kartografie nebo geodézie)

· znalost a schopnost práce v některém CAD systém nebo znalost některého GIS systému (nejlépe ArcGIS )

· znalost práce na PC (aktivní uživatelská znalost MS Office podmínkou)

· znalost NJ podmínkou (ústně i písemně)

· znalost anglického jazyka alespoň na úrovni pasivního čtení dokumentace

· ŘP skup. B

· zodpovědnost, pečlivost a samostatnost

· schopnost týmové práce a komunikace

· chuť učit se nové věci

Proč bys měl/a chtít pracovat právě u nás?

· protože jsme jedničkou v oboru geomatiky a jsme součástí jedinečných projektů

· pracujeme s kvalitním vybavením a používáme moderní technologie

· jsme flexibilní zaměstnavatel, nabízíme částečné úvazky, vycházíme vstříc maminkám, stejně jako studentům

· dbáme na dobré pracovní vztahy, pořádáme řadu společenských akcí, kde se rádi potkáváme

· získáte zkušenosti od kolegů, kteří se s vámi rádi podělí o své znalosti a vědomosti

Mimo to nabízíme řadu dalších benefitů:

· příspěvek na stravování

· 5 týdnů dovolené

· Multisport karta

· příspěvek na penzijní připojištění

· flexibilní pracovní dobu

· smlouvu na dobu neurčitou

· výuku jazyků na pracovišti

Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Bonuses, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Education allowance, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job

Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
German (Intermediate), English (Basic)