14 October

Projektový manažér - STV GROUP a.s.

Jsme součástí skupiny STV, která patří mezi největší výrobce a obchodníky s vojenským materiálem v České republice. Skupina zaměstnává více jak 1300 zaměstnanců a je plně v rukou českých vlastníků. Dynamicky rosteme a rozšiřujeme produktové portfolio. Za poslední 2 roky jsme znásobili naši produkci. Významně investujeme do rozšiřování našich schopností a navýšení výrobních kapacit.

Do našeho týmu hledáme zkušeného projektového manažera, který převezme vedení strategických výrobních a investičních projektů. Nabízíme příležitost podílet se na výrobě produktů s vysokou technickou přesností a významem pro bezpečnost a obranu. Pokud máte zkušenosti s řízením technických nebo výrobních projektů, orientujete se v procesech plánování, koordinace a realizace – hledáme právě vás.

Co vás čeká?

• • Řízení a koordinace rozvojových projektů v oblasti výroby, technologií, infrastruktury a procesních zlepšení.
    • Plánování, organizace a kontrola projektových aktivit v jednotlivých fázích životního cyklu projektu.
    • Příprava a aktualizace projektových plánů, harmonogramů a rozpočtů.
    • Řízení rizik, změn a kvality projektů.
    • Koordinace interních útvarů a externích dodavatelů.
    • Příprava projektové dokumentace a reportů pro vedení společnosti.

Jaké znalosti a dovednosti byste měli mít?

Vzdělání: Středoškolské nebo vysokoškolské technického směru (ekonomické pouze s doloženou technickou praxí).
Praxe: Zkušenost s projektovým řízením ve výrobním, strojírenském nebo zbrojním průmyslu výhodou. Praxe v řízení technických projektů výhodou (není nutně podmínkou).

Znalosti:

• Základy metodik projektového řízení (PMI, PRINCE2, IPMA – výhodou).
  • Orientace v technické dokumentaci a výrobních procesech.
  • Znalost rozpočtování a základních ekonomických principů projektů výhodou.
  • Přehled v oblasti smluvních a obchodních vztahů.
  • MS Office – nutností, znalost projektových nebo ERP nástrojů výhodou.
  • Znalost systémů kvality (ISO 9001, AQAP) výhodou.

Co vám můžeme nabídnout?

• Mobilní telefon a notebook;
  • Dovolená 25 dní;
  • Příspěvek na penzijní nebo životní pojištění;
  • Stravenkový paušál;
  • Možnost závodního stravování;
  • Zvýhodněný rodinný tarif pro mobilní telefon;
  • Nástup možný ihned.

Full-time work