14 October

Referent/ka přípravy staveb - Vegacom a.s.

Jsme hrdá česká firma, která díky realizaci telekomunikačních a bezpečnostních technologií propojuje svět a umožňuje lidem žít lépe. Na naši práci narazíte na každém kroku, přesto nejsme na první pohled vidět. Stojíme za zády velkých značek. Projektujeme, stavíme a zajišťujeme servis optických, metalických i mobilních sítí. Potkáte nás na dálnicích, železnicích, křižovatkách i mostech. Významnější projekty se bez nás neobejdou, proto máme zajímavé práce dostatek. Pojďte s námi PROPOJOVAT SVĚT.

Hledáme kolegyni nebo kolegu, který pomůže našim stavbyvedoucím s přípravou a administrativou staveb.
Pokud vám sedí práce s Excelem, máte rádi pořádek v dokumentech a chcete dělat smysluplnou práci v menším týmu, čtěte dál.

Co budete dělat

• připravovat a spravovat přehledy v Excelu – fakturace, čerpání, subdodávky, dodavatelé,
  • evidovat stavební dokumentaci a rozdělovat ji podle typů,
  • tvořit rozpočty a přehledy čerpání pro zákazníky i subdodavatele,
  • občas zajet na stavbu, udělat fotky a krátký report,
  • kompletovat dokumentaci k ukončeným zakázkám,
  • zajišťovat a evidovat smlouvy, objednávky, archivovat podklady,
  • pomáhat obchodnímu oddělení s přípravou nabídek a databází cen,
  • v rámci rozvoje navrhovat a upravovat šablony a přehledy – zkrátka zlepšovat systém

Koho hledáme

• někoho, kdo má pokročilou znalost Excelu (vzorce, přehledy, filtry, kontingenční tabulky),
  • je pečlivý, systematický a spolehlivý,
  • zvládne samostatnou práci, ale umí spolupracovat s týmem,
  • má zkušenost z administrativy, stavebnictví nebo podobné agendy,
  • má řidičák sk. B – občas bude potřeba zajet na stavbu.

Co nabízíme

• zkrácený úvazek (cca 0,5) s možností částečné práce z domova,
  • 5 týdnů dovolené,
  • 2 dny sick days,
  • Multisport karta,
  • příspěvek na stravování formou elektronické peněženky,
  • odměna za doporučení nového kolegy,
  • pojistka odpovědnosti zaměstnance („pojistka na blbost“),
  • zázemí stabilní technologické firmy s dlouholetou tradicí a jistotou zázemí skupiny ELTODO,
  • možnost růstu a zapojení do zlepšování procesů a digitalizace agendy.

Pokud máte rádi, když věci dávají smysl a sedí do posledního řádku v Excelu, mohli bychom si rozumět. Ozvěte se – rádi vás poznáme.

Educational courses, training, Allowance for work clothes, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Contributions to the pension / life insurance, Discount on company products / services

Part-time work
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ)
Professional training without a school-leaving exam