Otevíráme novou pobočku v Hradci Králové a hledáme parťáky do týmu!
Chceš práci, kde se nebudeš nudit, naučíš se něco nového a budeš v partě fajn lidí? Přidej se k nám do Ušetřeno.cz – jsme srovnávací portál, který už více než 15 let pomáhá lidem šetřit na běžných výdajích – třeba za energie, pojištění nebo telekomunikace.
Právě nyní otevíráme novou pobočku v Hradci Králové a hledáme nové kolegy do týmu validací – tedy na domlouvání schůzek s klienty. Ideální start pro každého, kdo chce začít s klientskou prací.
Co tě u nás čeká?
- v týmu validací máš za úkol se telefonicky spojit s klienty a domluvit schůzku kolegům, kteří se pak postarají o zbytek
- nebude ti drnčet telefon, jedná se pouze o vyřizování odchozích telefonických hovorů
- budeš předávat klientům informace, na čem mohou ušetřit
- budeš objednávat a koordinovat schůzky pro naše obchodníky tak, aby byla jejich práce co nejefektivnější a svůj čas mohli plně věnovat klientovi
- komunikovat budeš i s vedoucím, s ním budeš aktivně spolupracovat na zlepšení tvých stávajících dovedností
- budeš zadávat základní data do systému a tím přispívat k efektivní správě informací
Co od tebe očekáváme?
- středoškolské vzdělání s maturitou
- výborné komunikační schopnosti a chuť učit se nové věci
- příjemný projev a výborný český jazyk
- nadšení pro práci s lidmi a chuť volat
- trestní bezúhonnost
Co ti nabízíme?
- moderní zázemí v nové pobočce v Hradci Králové – krásné a funkční prostory budovy HHQ
- práci na hlavní pracovní poměr
- profesionální školení
- fixní mzdu + provize podle výsledků
- firemní benefity: stravenkový paušál až 2.200 Kč, MultiSport karta, výhodný firemní mobilní tarif od 121 Kč, slevy na Alza, Foodora Pro a další
- až 5 týdnů dovolené
- 3 dny placeného volna po odpracovaném roce
- narozeninové volno – oslav svůj den, jak chceš
- odměna až 30 000 Kč za doporučení nového kolegy
Zaujala tě tahle pozice?
Pošli nám svůj životopis a my se ti co nejdřív ozveme. Rádi ti o práci řekneme víc a domluvíme si pohovor.
Těšíme se na tebe!