13 October

Koordinátor/ka přímé péče - Sociální služby Praha 9, z.ú.

40 000 – 45 000 CZK/month

Chcete se podílet na tom, aby péče o seniory byla opravdu kvalitní, laskavá a smysluplná?

Do našeho týmu hledáme nového kolegu nebo kolegyni, který/á bude koordinovat práci pečovatelů a pečovatelek, dohlížet na kvalitu péče a nebojí se sám/sama jít příkladem. Přidejte se k nám a buďte součástí týmu, kterému záleží na lidech – na klientech i kolezích.

Jak si vás představujeme:

• Máte zkušenosti s péčí o seniory – a je to práce, která vám dává smysl
  • Splňujete kvalifikační požadavky pro sociálního pracovníka nebo pracovníka v sociálních službách
  • Umíte podpořit tým a dobře se vám spolupracuje s ostatními – pokud už máte zkušenost s vedením lidí, bude to velké plus
  • Jste spolehlivý/á, samostatný/á, ale zároveň vám nechybí týmový duch
  • Neleknete se počítače ani nových technologií

Co u nás najdete:

• Příjemné a stabilní prostředí v krásně vybaveném domově pro seniory, kde má většina klientů vlastní jednolůžkový pokoj
  • Práci na plný úvazek v jednosměnném provozu – od pondělí do pátku (počítáme ale i s občasnou přítomností mimo tuto dobu podle plánu kontrol)
  • Smlouvu na 1 rok s možností prodloužení na dobu neurčitou – pokud si budeme vzájemně sedět, budeme moc rádi, když s námi zůstanete déle
  • Férovou mzdu, která poroste s časem + pravidelné čtvrtletní odměny
  • 5 týdnů dovolené, 3 sick days
  • Bohatý balíček benefitů: dotované obědy na pracovišti, sociální fond 9 000 Kč ročně, příspěvek na penzijní připojištění, možnost umístění dítěte do naší dětské skupiny další výhody, které vám usnadní každodenní život
  • Podporu a možnost dalšího vzdělávání – nikdo učený z nebe nespadl, rádi vám pomůžeme růst

Zaujalo vás to? Přijďte se k nám podívat, rádi vás poznáme osobně!

Company catering, Educational courses, training, Accommodation / housing allowance, Holidays 5 weeks, Education allowance, Contribution to sport / culture / leisure, Corporate preschool, Cell phone, Bonuses, Individual budget for personal growth, Corporate/personal coach, Notebook, Contributions to the pension / life insurance

Salary:
40 000 – 45 000 CZK/month
Full-time work
Contract Duration:
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)