20 October

SEŘIZOVAČ/KA MONTÁŽNÍCH LINEK (VALAŠSKÉ MEZIŘÍČÍ) NÁSTUPNÍ BONUS 100.000 Kč - PWO Czech Republic a.s.

Firma PWO Czech Republic a.s. sídlící ve Valašském Meziříčí je součástí německého koncernu PWO. Jsme dominantním výrobcem nástrojů a významným dodavatelem plechových výlisků a sestav pro automobilový průmysl. Našim zákazníkům nabízíme komplexní služby v oblasti vývoje, konstrukce, výroby nástrojů a výroby kovových komponentů. Jsme úspěšní díky kvalitní práci našich zaměstnanců. To je také důvod, proč klademe velký důraz na jejich rozvoj. Díky důkladnému úvodnímu zaškolení, neustálému vzdělávání a profesnímu rozvoji v kombinaci s nejnovějšími pracovními postupy a výrobními technologiemi jsme přesvědčeni, že si budujeme nejsilnější možnou pozici do budoucna. PWO - Vaše příležitost!

Nabízíme příležitost pro nové kolegy, kteří milují roboty, svařovací linky!!! Rádi Ti výrobu ukážeme a doplníme více informací. Práce je ve Valašském Meziříčí - Hrachovci.

Co bude náplní Tvé práce:

• Seřizování, nastavování a obsluha montážní linky
  • Kontrola nastavených parametrů
  • Uvolňování linky dle nastavených kritérií
  • Kontrola a provádění měření vyrobených dílů
  • Provádění zápisů a evidence kontrol
  • Provádění a podpora při přestavbě linky
  • Odstraňování poruch a problémů, minimalizace prostojů
  • Dodržování zásad BOZP a 5S
  • Práce ve směnném režimu

Co očekáváme:

• Minimálně SOU vzdělání technického směru
  • Praxe výhodou
  • Technická zdatnost, manuální zručnost, logické uvažování
  • Schopnost učit se novým věcem
  • Vysoké pracovní nasazení, časová flexibilita
  • Znalost práce na PC

Co můžeme nabídnout:

Zaškolení na danou pozici je samozřejmostí.

Širokou škálu zaměstnaneckých benefitů:

• 25 dní řádné dovolené + 1 den dovolené po odpracování 5 let
  • 3 dny tzv. zdravotní dovolené
  • Příspěvek na penzijní pojištění/doplňkové penzijní spoření
  • Příspěvek na dojíždění do zaměstnání
  • Příspěvek na stravování
  • Příspěvek k životnímu jubileu
  • Stabilizační odměna za odpracovaná léta ve společnosti ve formě příspěvku na rekreační, léčebný či wellness pobyt
  • Poskytování firemních půjček
  • Pořádání kulturních, společenských a sportovních akcí pro zaměstnance a jejich rodiny
  • Úhrada očkování proti chřipce
  • Elektronická benefitní karta
  • Zvýhodněné telefonní tarify
  • Roční odměny (bonusy)
  • Odměny za dárcovství krve ve výši 2.000 Kč, 5.000 Kč, 10.000 Kč (dle udělení bronzové, stříbrné a zlaté medaile prof. Jánského za počet bezpříspěvkových odběrů)

Další informace:

Aktuální informace o naší společnosti (včetně aktuálně nabízených pozic) můžete sledovat i na našem webu www.pwo.cz , případně na facebooku.
Pro bližší informace nás můžete kontaktovat i na emailu: prace(zav)pwo-group.com

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Sick days, Transport allowance, Contribution to sport / culture / leisure

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Intermediate)