7 January

⋙🏗️ Rozpočtář / Přípravář: Od talentovaných juniorů po hvězdné matadory ⋘ - mBlue Czech, s.r.o.

55 000 – 90 000 CZK/month

RECRUITER INSIGHT:

"Dobrý den, jsem Hana Zelíková z agentury mBlue. Aktuálně pracuji na obsazení klíčové role pro stabilní stavební skupinu v Letňanech. Firma roste takovým tempem, že rádi přivítají jak dravého juniora s chutí se učit, tak zkušeného matadora, který hledá stabilitu a velké výzvy. Proč zvážit právě tuto nabídku? Mají zajištěné zakázky na roky dopředu a vedení, které si zakládá na férovém přístupu a odborném růstu každého člena týmu."

💰 Transparentní mzdové ohodnocení
V roce 2026 věříme, že otevřenost ohledně financí šetří čas nám všem. Vaše odměna bude přímo odpovídat Vašim zkušenostem:

• Junior / Medior: Nabízíme rozmezí 55 000 – 75 000 Kč. Postupně Vás zasvětíme do celého procesu od poptávek až po finální harmonogramy.
  • Seniorní expert: Zde začínáme na 80 000 Kč. Pokud jste „hvězdou“ v oboru a máte zkušenosti s miliardovými tendry, šestimístná cifra je pro nás samozřejmostí.
  • K tomu: Roční bonusy z projektů + balíček benefitů (Multisport, stravenkový paušál, příspěvky na pojištění až 50 000 Kč ročně po druhém roce).

🏗️ Vaše budoucí mise
Budete se podílet na stavbách, které mění tvář Prahy – od rezidenčních objektů až po rozsáhlé developerské celky.

• V juniornější roli: Získáte zkušeného mentora, naučíte se precizně pracovat s projektovou dokumentací a budete ekonomickou oporou stavby.
  • V seniorní roli: Stanete se strategickým mozkem projektů v hodnotě stovek milionů až miliard korun. Vaším revírem bude software Kros a Excel, Vaším cílem ekonomicky zdravá a efektivní zakázka.

🎯 Co byste měli mít ve svém portfoliu?

• Odbornost: Vzdělání stavebního směru (u juniorů oceníme nadšení a základy, u seniorů prokazatelnou praxi na velkých projektech).
  • Nástroje: Excel je pro Vás standardem, znalost programu Kros velkou výhodou.
  • Osobnost: Pečlivost a zodpovědnost za svěřená čísla.
  • Lokalita: Kanceláře se nacházejí v Praze-Letňanech. Pokud bydlíte v okolí, získáte denně desítky minut drahocenného času, které byste jinak strávili v dopravě (Home office je možné využít 1x týdně).

🚀 Proč spolupracovat s mBlue?
Nejsme jen zprostředkovatelé. S tímto klientem máme dlouhodobý vztah a známe reálnou atmosféru ve firmě. Jako Vaše konzultantka Vás provedu celým procesem, připravím Vás na detaily, které v inzerátu nenajdete, a postarám se o to, aby Vaše cesta k nové práci byla maximálně hladká.

⏱️ Jaký je další krok?
Nezdržujte se psaním motivačního dopisu. Stačí kliknout na tlačítko, poslat odkaz na Váš LinkedIn nebo stručné CV. Já se Vám osobně ozvu do 24 hodin, abychom probrali možnosti naší spolupráce.

Job location:
Praha
Salary:
55 000 – 90 000 CZK/month
Full-time work
University
Czech (Proficient), English (Intermediate)