7 October

Skladník (m/ž) | Praha 5 - Stodůlky - ista Česká republika s.r.o.

Jsme předním světovým dodavatelem měřící technologie ve 22 zemích. Náš svět produktů a služeb je založen na digitálním základu. Infrastruktura našich přístrojů umožňuje bezproblémovou správu dat o budovách. Naše produkty a služby, založené na údajích o spotřebě, umožňují transparentnost individuální spotřeby energií. Přispívají tak k úsporám energií, nákladů a šetří životní prostředí. V České republice působíme přes 30 let na trhu, a právě rozšiřujeme náš tým. Přidáš se?

Co Tě u nás bude čekat?

• Spolupracovat se stávajícím skladníkem při příjmu, přípravě a výdeji zboží (příjem zboží je většinou jednou týdně).
  • Tvojí hlavní činností bude příprava zboží k expedici a zadávání expedovaného zboží do interního systému pomocí tabletu nebo notebooku.
  • Budeš manipulovat se zbožím a pracovat s paletovým vozíkem.
  • Čeká na Tebe komunikace s obchodním oddělením a logistikou a také s dodavatelskými montážními firmami a přepravními společnostmi ohledně realizace zakázek.
  • Na denní bázi budeš pracovat s interními systému (skladový modul a CRM systém)
  • Spolupráce s oddělením realizace zakázek, práci v systémech FSM a WOM, zadávání a kontrolu zakázek, koordinaci jejich realizace, logistiku a správu zásob.
  • Zástup druhého skladníka v době jeho nepřítomnosti.

Co bys měl(a) umět?

• Nutné je nebát se práce s počítačem a systémy, proto potřebujeme alespoň základní znalost práce s MS OFFICE a OUTLOOKem.
  • Rád/a se učíš nové věci, protože u nás je jich k učení spousta. Námi poskytované služby jsou totiž specifické.
  • U této pozice vzdělání nehraje roli, u nás je důležitá manuální zručnost, samostatnost, zodpovědnost a spolehlivost.
  • Sám/a na to ve skladu nebudeš. Oporou Ti bude nejenom kolega ve skladě, ale kdokoliv, kdo pracuje v istě.
  • Zkušenosti s řízením VZV výhodou, nikoli podmínkou.

Na co se u nás můžeš těšit?

• Ista roste a rozšiřuje se o nové týmy a nové kolegy.
  • Stravenkový paušál, MultiSport karta, kafetérie.
  • Jeden týden dovolené navíc.
  • Firemní akce, Wellness Day, ale především skvělá parta lidí, kteří své práci rozumí a dělají jí rádi.

Educational courses, training, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Bonuses, Sick days, Flexible start/end of working hours

Full-time work
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Proficient)