7 October

Business analytik/čka IT - Technologická agentura ČR

ROZHÝBEJTE S NÁMI ČESKÝ VÝZKUM Daří se nám každým rokem podporovat více a více výzkumných projektů. Potřebujeme na to víc rukou. Přidáte se?

Nejsme korporace, jsme stabilní součást státní správy, která vyvíjí moderně – agilně s využitím Kubernetes na Google Cloud.

Chceš se naskillovat v byznys analýze a stát se jedním ze zásadních hráčů v digitální transformaci organizace? Připoj se k nám a pomoz nám s přechodem na náš nový, stěžejní informační systém, který už je částečně v provozu.

Nečekáme hotového experta – stačí, když budeš mít základní předpoklady, chuť se učit a dokážeš se rychle adaptovat. Pakliže ti to ale půjde, budeš zastávat jednu z klíčových rolí v implementaci nového informačního systému.

CO TĚ U NÁS ČEKÁ A V ČEM SE MŮŽEŠ POSUNOUT?

• Implementace a řešení provozních problémů – Budeš aktivní součástí implementační fáze přechodu na nový IS. Budeš řešit problémy a výzvy, které s ostrým provozem částečně spuštěného systému souvisí.
  • Agilní práce a pravidelné dodávky – Budeš pracovat v moderním, agilním prostředí a pomáhat nám s definicí a prioritizací požadavků pro naše pravidelné vývojové cykly.
  • Analyzovat byznysové požadavky – Budeš převádět byznysové požadavky do technicky srozumitelných požadavků a specifikací pro vývoj.
  • Propojování byznysu, ICT a dodavatelů – Budeš rozvíjet své předpoklady k usměrňování komunikace mezi byznys týmy, technickou stranou a externími dodavateli.
  • Řešení komplexních problémů – Nezalekneš se složitých zadání a budeš hledat optimální řešení pro nastavení nového systému.

CO OD TEBE OČEKÁVÁME?

• Potenciál pro analýzu a adaptabilitu – Nečekáme hotového experta, stačí nám základní předpoklady pro analytickou práci a upřímný zájem o IT.
  • Projektový mindset v agilním prostředí – Orientace v agilní metodice je výhodou, ale hlavně očekáváme chuť se v ní rychle učit a pracovat v dynamickém vývoji.
  • Kritické myšlení a řešení problémů – Schopnost rychle identifikovat a analyzovat problémy a navrhnout řešení.
  • Komunikační dovednosti – Jsi komunikativní a dokážeš srozumitelně komunikovat napříč týmy i s dodavateli.
  • Chuť se učit a adaptovat – Ceníme si toho, že chceš s námi společně posouvat věci dopředu a zorientovat se ve specifickém prostředí státní správy.

CO TI ZA TO NABÍZÍME?

• Kariéra na velkém transformačním projektu – Získáš unikátní zkušenost s implementací nového IS, agilním vývojem a moderními technologiemi, která Tě profesně posune nejdále.
  • Příležitost k rychlému profesnímu růstu – Osvojíš si pokročilé metody byznys analýzy a práce s produkčním systémem.
  • Stabilita státní správy – Pracovní jistota a stabilní zázemí, spojené s moderním přístupem k technologiím.
  • Flexibilitu a volnost – Nabízíme flexibilní pracovní dobu a možnost práce z domova
  • Rozsáhlý systém zaměstnaneckých benefitů – 25 dní dovolené, 5 sick days, příspěvek na jazykové vzdělávání, příspěvek na penzijní připojištění, účast ve vzdělávacím systému agentury, stravenkový paušál, pet friendly office apod.

Technologická agentura České republiky klade důraz na rovné příležitosti mužů a žen při rozvoji jejich profesních drah. Jsme férový zaměstnavatel s dobrou atmosférou, který nabízí příležitosti i lidem se zdravotním postižením či jiným znevýhodněním. Jsme místo plné příležitostí – pro každého, bez rozdílů.

Pokud Vás nabízená pozice zaujala, zašlete, prosím, své CV společně s krátkým motivačním dopisem, který nás zaujme i pobaví.

Cell phone, Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Corporate events, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Education allowance, Notebook

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
English (Intermediate)