Jsme Authentica Fulfillment. Od roku 2020 budujeme nejkomplexnější fulfillment centrum na českém trhu a hledáme člověka, který ukáže našim zákazníkům, že jsme právem špička v oboru. Jsme tým motivovaných lidí, kteří se nebojí výzev a zákazník je u nich na prvním místě. Potřebujeme parťáka, který bude zapadat, ctít stejné hodnoty co my a přispěje tak k celkovému úspěchu našeho fulfillmentového centra v Prologis parku v Syrovicích!
Hledáme kolegu/kolegyni do našeho týmu v logistickém centru v Syrovicích, který dokáže propojit pečlivost při inventurách s jasným a srozumitelným školením a zaučováním nových i stávajících zaměstnanců a pomoct tak zajistit hladký chod skladu.
Hlavní náplň Tvé práce bude:
- řízení a provádění inventur (cycle counting, spot-check, roční inventury).
- kontrola správnosti zásob v systému (WMS/ERP) a řešení inventurních rozdílů.
- analýza příčin nesouladů a návrh preventivních opatření.
- organizace a vedení školení nových i stávajících zaměstnanců (procesy, BOZP, standardy).
- tvorba a aktualizace pracovních instrukcí a manuálů.
- podpora týmu při zavádění nových procesů a technologií.
Jaké jsou naše představy o Tobě?
- Min. SŠ vzdělání.
- Vítána praxe v oblasti logistiky/skladu, ideálně v řízení inventur nebo vedení školení.
- Možnost pracovat ve dvousměnném provozu (ranní 6-14:15/odpolední14:15-22:30).
- Zkušenosti s WMS/ERP systémy výhodou.
- Dobrá znalost práce s MS Excel, Word a PowerPoint.
- Schopnost analyzovat data a navrhovat řešení.
- Výhodou zkušenosti s přípravou školících materiálů, prezentací a pracovních instrukcí.
- Schopnost organizovat školení, vést prezentace a školit různé typy pracovníků (nováčci, operátoři, THP).
- Výborné komunikační a organizační dovednosti.
- Samostatnost, pečlivost a odpovědný přístup.
- Schopnost určovat priority a pracovat na více úkolech najednou.
- Angličtina na úrovni A2 – používána jak v osobní komunikaci, tak při práci.
Co můžeš očekávat Ty?
- Motivující mzdové ohodnocení s ohledem na Tvůj individuální pracovní výkon.
- Mzdu k 12. dni v měsíci.
- 25 dní dovolené
- Firemní autobus ZDARMA z Brna a okolí až ke skladu a zpět.
- Kariérní růst – u nás můžeš jít výš (i napříč firmou).
- Káva, čaj a automat plný dobrot!
- Drobné občerstvení formou firemních snídání jednou týdně!
- Stravenkový paušál a příspěvek na penzijní připojištění (po zkušební době)
- Multisport karta – a pokud ti po šichtě ještě zbyde energie, klidně si skoč do fitka, bazénu nebo na masáž. 🏋️
- Odměna 15 000 Kč za doporučení nového kolegy
- hudba ve skladu, která ti zvedne náladu i výkon – žádné ticho jako v knihovně!
Pokud Tě tato pozice zaujala a chceš se stát důležitou součástí našeho týmu, neváhej a pošli nám svůj životopis. Těšíme se na Tebe!