6 October

CRM specialist(k)a - AvaFin Czech s.r.o.

AvaFin Czech s.r.o. (www.avafin.cz) je inovativní finanční společnost, která poskytuje jeden z nejrychlejších a nejvíce flexibilních on-line úvěrů v České republice a v dalších zemích EU i mimo ni. Naše firemní kultura je založena na rychlosti, účinnosti a dodání skvělého klientského servisu týmem profesionálních a přátelských lidí.

Ahoj,

baví Tě správa komunikačních kanálů, rozhodování založené na datech a optimalizace procesů?

Do naší české pobočky o 30ti zaměstnanech sháníme zodpovednou osobu na pozici CRM specialit(k)a. Tato role zahrnuje aktivní plánování kampaní a analýzu výkonnosti, úzkou spolupráci s interními odděleními, a taky s externími partnery v oblasti generování potenciálních klientů.

Hlavní odpovědnosti:

• Vedení vývoje, konfigurace a průběžné správy komunikačních kanálů s klienty, včetně e-mailů, SMS, WhatsApp Business, automatických hovorů a dalších.
  • Plánování a realizace multikanálových marketingových kampaní se zaměřením na personalizaci, automatizaci a optimalizaci výkonu.
  • Analýza výkonu kampaní napříč komunikačními platformami a navrhování proveditelných optimalizací.
  • Spolupráce na vývoji komunikační strategie a zajištění její efektivní realizaci napříč všemi aktivními kanály.
  • Sledování a vyhodnocování výkonu externích partnerů v oblasti generování potenciálních klientů pomocí analytických nástrojů a metrik výkonnosti.
  • Zajištění správného technického nastavení a implementace sledování (např. UTM, integrace API) pro podporu přesného sběru a vyhodnocování dat.
  • Interpretace výstupů z interních monitorovacích a analytických systémů, vyvozování závěrů a identifikace příležitosti ke zlepšení.

Požadavky:

• Vynikající znalost českého jazyka a komunikativní znalost angličtiny.
  • Minimálně jeden rok zkušeností v oblasti digitálního nebo výkonnostního marketingu, ideálně v prostředí založeném na datech.
  • Zkušenosti ve finančním sektoru jsou výhodou, nikoliv podmínkou.
  • Znalost nástrojů jako Google Analytics a MS Excel (pokročilá úroveň) a základní znalost Google Tag Manageru.
  • Znalost technologií pro sledování (např. UTM, pixels), ověřování dat a monitorování výkonu
  • Základní znalost HTML a CSS
  • Silné analytické myšlení a schopnost interpretovat data, vyvozovat závěry a provádět optimalizace
  • Zkušenosti s plánováním a realizací e-mailových kampaní nebo jiných kanálů přímého marketingu

Nabízíme:

• Stabilní zaměstnání na hlavní pracovní poměr (plný úvazek) s možností home office
  • Kariérní růst podle individuálního kariérního plánu
  • 5 týdnů dovolené
  • 3x sick days
  • Relax zóna
  • Příspěvek na stravování
  • Měsíční příspěvky na sport/relaxaci/zdraví až 1000 Kč
  • Možnost MultiSport karty za příspěvek pouze 350 Kč
  • Možnost dalšího vzdělávání skrze edukační rozpočet společnosti
  • Nadstandardní občerstvení na pracovišti (nápoje, čerstvé ovoce, nějaké to zobání, a i něco sladkého ke kávičce nebo čaji).
  • Neformální prostředí malé společnosti o 30ti zaměstnancech
  • Podpora mezinárodní skupiny AvaFin
  • Pravidelné teambuildingy a firemní akce

Myslíš, že bychom si rozuměli?

Pošli nám svůj životopis a přidej se do našeho inovativního týmu.

Těšíme se!

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Bonuses, Holidays 5 weeks, Sick days, Education allowance, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cafeteria

Full-time work
Education is not important
Czech (Proficient), English (Proficient)