3 October

HR specialista junior / HR specialistka junior - Pierburg s.r.o.

Jsme Pierburg s.r.o., člen nadnárodní skupiny Rheinmetall, přední světový výrobce v oblasti motorových dílů, zejména systémů pro snižování emisí a zvyšování výkonu motoru. Pro svůj výrobní závod v Ústí nad Labem hledáme kolegu nebo kolegyni na pozici HR specialista junior.

Chceš začít kariéru v oblasti lidských zdrojů? Přidej se k našemu týmu jako HR Junior a získej cenné zkušenosti v inspirativním a moderním prostředí!

Jaké znalosti a dovednosti potřebujeme

• Chuť do práce, ochotu komunikovat s lidmi, příjemné vystupování a diskrétnost, které jsou pro naší práci nezbytné
  • Pečlivost, spolehlivost, zájem o oblast HR, pokročilé znalosti MS Office
  • Předpoklady k týmové práci a chuť na sobě pracovat
  • Komunikativní znalost AJ nebo NJ

Co tě u nás čeká

• Administrativní a organizační podpora HR týmu
  • Správa a skartace HR dokumentace
  • Příprava podkladů pro HR procesy
  • Podpora při onboardingových procesech
  • Organizace společenských akcí a správa jubilantů
  • Podpora interních a externích marketingových aktivit
  • Zajištění výdejů z benefitního programu
  • Komunikace a řešení požadavků týkajících se závodního stravování
  • Koordinace a zajištění aktivit v rámci programu Zdravá firma
  • A také co bude zrovna zapotřebí:-)

Co ti můžeme nabídnout

• Seznámíš se s HR procesy, získáš znalosti a praktické zkušenosti s podporou zkušených kolegů
  • Poznáš prostředí automotive
  • Budeš součástí přátelského kolektivu a setkáš se zajímavými kolegy
  • Nabídneme ti řadu příjemných benefitů, jako např. 30 dnů dovolené a 13. plat formou plnění dohodnutých cílů

Pokud máš zájem stát se součástí našeho týmu, zašli nám svůj životopis.

Nástup možný ihned nebo po dohodě. Více informací poskytneme při osobním jednání, naše www jsou bohužel dočasně nedostupné.

Company catering, More than 5 weeks of vacation, Educational courses, training, Contribution holiday, Corporate events, 13th monthly salary, Flexible start/end of working hours, Notebook, Refreshments on workplace, Contributions to the pension / life insurance, Contribution to sport / culture / leisure

Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
German (Intermediate), English (Intermediate)