3 October

Ergoterapeut - Cesta životem bez bariér, z.s.

35 000 – 40 000 CZK/month
O nás Cesta životem bez bariér je nezisková organizace, která se dlouhodobě věnuje handicapovaným dětem, mládeži i dospělým na poli rehabilitace, sociálních služeb, volnočasových aktivit, vzdělávání a pobytových akcí. V roce 2019 jsme otevřeli Centrum služeb KOSTKA - centrum pro rehabilitaci, zábavu i odpočinek. Více informací o naší činnosti je na www.cestazivotembb.cz - naše služby.

Náplň práce:

Práce ergoterapeuta s dětmi i dospělými klienty s postižením. Hledáme ergoterapeuta pro ambulanci do našeho Centra služeb KOSTKA.

Co od Vás očekáváme:
Vzdělání v oboru ergoterapie dle zákona nutná. Absolvovaný kurz pro zařazení do skupiny S3.

Dále:

odborné kurzy výhodou (např.: senzorická integrace aj.)
zkušenosti s prací v sociálních a zdravotnických službách vítány,
zdravotní způsobilost, morální bezúhonnost,
samostatnost, zodpovědnost, flexibilitu, loajalitu, komunikativnost
řidičský průkaz sk. B, uživatelskou znalost práce na PC

Co Vám můžeme nabídnout:
Práce na hlavní pracovní poměr, jistotu stabilního zaměstnavatele, zaměstnanecké benefity, profesní a platový růst, příjemné pracovní prostředí v nově zrekonstruovaném centru s vybavenou ambulancí pro poskytování ergoterapie a s vybavenou tělocvičnou pro poskytování ergoterapie a fyzioterapie.

Nabízíme benefity: příspěvek na stravu, pět týdnů dovolené po odpracovaném roce, vlastní rekreační zařízení, sportovní aktivity, tábor pro děti se slevou, příspěvek na penzijní připojištění, školení v oboru - certifikáty.

Corporate recreational facilities, Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Education allowance, Soft loans to employees, Contribution to sport / culture / leisure, A longer unpaid leave, Opportunity to work up hours, Individual schedules of working hours, Corporate events, Bonuses, Contributions to the pension / life insurance, The possibility of study leave, Discount on company products / services

Salary:
35 000 – 40 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Permanent
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No., Agreement on working activities (DPČ)
College
Czech (Proficient)