Hotel Sen se nachází v malebném kraji Josefa Lady, v Senohrabech u Prahy. V hotelu se nachází celkem 71 pokojů ve tří a čtyřhvězdičkovém standardu.
Pro firemní klientelu jsou v hotelu k dispozici tři konferenční sály s kvalitním technickým vybavením a krásná restaurace navržená studiem Kyzlink Architects.
U nás v hotelu dobře víme, jak výrazný dojem z celého pobytu ve vás zanechá návštěva restaurace, proto si dáváme záležet na výběru těch nejkvalitnějších surovin a poctivé přípravě. V restauraci se hosté mohou těšit na široký výběr české i mezinárodní kuchyně, pravidelné sezónní nabídky, perfektní servis a posezení v příjemném prostředí.
Do našeho kolektivu v hotelu Sen přijmeme nové kolegyně k zajištění komplexní péče o pokoje hostů, provádění přípravy příjezdových pokojů a pro průběžný pobytový i závěrečný úklid.
Co konkrétně tato pozice obnáší?
- přebírání podkladů a pokynů pro úklid pokojů
- příprava úklidového vozíku a převzetí spotřebních předmětů, prádla, čisticích prostředků, tiskovin
- příprava příjezdového pokoje
- úklid pobytového pokoje
- základní komunikace s hosty a vyřízení požadavků hostů během pobytu
- obsluhování technických zařízení – vysavač, televizní přijímač, telefon, trezor
- doplňování minibarů, příprava podkladů pro recepci
- provádění úklidu odjezdového pokoje
- koordinace práce s ostatními středisky, např. s recepcí, technickým úsekem, atd.
- provádění činností v souladu se standardy hotelového zařízení
- hlášení technických závad
- činnosti směřující k ochraně majetku hostů i ubytovacího zařízení
Uvítáme, když budete mít:
- příjemné a pozitivní vystupování
- zájem o tuto práci a vztah k čistotě
- pro-klientský přístup
- pečlivost
- samostatnost
- týmový duch
Co nabízíme?
- práci v přátelském kolektivu
- zaučení pro ty kteří i práci projeví zájem
- příjemné pracovní prostředí i mzdové podmínky
- zázemí zavedené značky
- firemní kulturu postavenou na komunikaci
- slevy na hotelové služby
- stravování v hotelu
Vážné zájemkyně o tuto pozici prosíme, aby nám zaslaly profesní životopis. Pozice je vhodná i pro cizinky, které mají více než základy mluvené češtiny.