30 September

Trainee - Customer Service - JACOBS DOUWE EGBERTS CZ s.r.o.

Společnost JDE má ve svém vlastnictví širokou paletu velmi známých a důvěryhodných značek – Jacobs, Pickwick, L’OR, Tassimo, Douwe Egberts nebo Piazza D´Oro. Naše kávy a čaje dodáváme jak do obchodních řetězců (Retail), tak do restaurací, hotelů, kaváren a kanceláří (Professional). Na různých pozicích v obchodní organizaci a továrně v České republice pracuje přibližně 400 zaměstnanců. V tuto chvíli hledáme vhodného kandidáta nebo kandidátku na pozici:

Trainee v oddělení zákaznických služeb (Customer Service)

Co budete dělat, když se k nám připojíte:

• Provádět činnosti související s potřebami zákazníků – zpracování telefonických objednávek a zadávání objednávek a informací do systému SAP
  • Spolupracovat s prodejním týmem a dalšími kolegy a kolegyněmi v oddělení zákaznických služeb
  • Administrativně podporovat oddělení a nové projektové iniciativy

Co očekáváme od uchazečů:

• Rodilý mluvčí češtiny nebo slovenštiny (hlavní pracovní jazyk)
  • Vysoká úroveň komunikačních dovedností, zejména po telefonu
  • Dobrá znalost balíku MS Office a ochota učit se nové systémy (SAP)
  • Proaktivní myšlení se schopností rychle se učit a přizpůsobovat se
  • Ochota spolupracovat s kolegy v rámci týmu i napříč týmy
  • Dobrá úroveň písemné a mluvené angličtiny

Co vám můžeme nabídnout:

• Práce na částečný úvazek (DPČ) – 20 hodin týdně (rozložených po celý týden, lze přizpůsobit vašim potřebám, s preferencí dostupnosti v pondělí/středu/čtvrtek)
  • Pozice je vhodná pro studenty vysokých škol a může sloužit jako skvělá zkušenost v oblasti logistiky, zákaznického servisu a komunikace se zákazníky
  • Příležitost získat pracovní zkušenosti v mezinárodní společnosti a seznámit se s fungováním FMCG byznysu

Nástup: říjen 2025

Educational courses, training, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Discount on company products / services

Part-time work, Practical training and short-term placement, Trainee programs
Permanent
Agreement on working activities (DPČ)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)