11 December

Sales Representative Manager pro foodora (Morava) - foodora

Jsme dynamická a rychle rostoucí firma, která je součástí jedné z největších doručovacích platforem na světě Delivery Hero. Foodora už není jen o rozvozu jídel z restaurací. Z food delivery lídra jsme se transformovali do quick commerce společnosti. Momentálně spolupracujeme s více než 6000 restauracemi a obchody. Naší vizí je spokojený zákazník, kterému doručíme téměř cokoliv v co nejkratším čase.

Hledáme managera/ku, který/á povede a rozjede obchodní tým pro Moravu. Tvým úkolem bude nejen řídit tým 5 salesáků, ale taky jít příkladem v terénu – sám obchodovat, motivovat, koučovat, plánovat. Hlavní úkolem týmu je dosahování obchodních výsledků skrze akvizici nových partnerských restaurací na platformu foodora. Tvůj tým bude zčásti nový a zčásti potřebuje znovu nastartovat, takže hledáme někoho, kdo má drive, chuť věci měnit a nastavit efektivní procesy, které tým udrží ve formě.

Kromě operativy budeš také řešit strategii rozvoje regionu, určovat priority, podporovat klíčová jednání a aktivně se zapojovat do fungování celé obchodní části foodory.

Co u nás budeš dělat?

• Vedení týmu 5 obchodníků v terénu – organizace práce, koučink, podpora, motivace, předávání obchodních zkušeností
  • Zodpovědnost za plnění obchodních cílů (týmu i individuálních targetů) a rozvoj partnerské sítě restaurací
  • Nastavení a optimalizace obchodních procesů – time management, reporting, práce s pipeline, práce s CRM, zlepšování obchodních procesů
  • Aktivní účast a podpora v terénu - vedení a pomoc s obchodním jednání s klíčovými partnery - pravidelné spolujízdy v rámci celé Moravy
  • Pravidelná kontrola a reporting výkonu týmu směrem k Head of Sales Representative, zpětná vazba obchodníkům
  • Strategický rozvoj působnosti foodora na Moravě – vytipovávání potenciálních oblastí a partnerů, prioritizace v rámci zapojování
  • Úzká spolupráce s dalšími týmy – account management team, onboarding team

Co od tebe očekáváme?

• Máš za sebou minimálně 3 roky v B2B obchodu – ideálně v HORECA, retailu nebo startupu
  • Už jsi vedl/a obchodní tým, nebo na to máš chuť a ambici – alespoň 1 rok zkušeností nebo silné leadership nastavení
  • Tvou předností je vyjednávání a obchodní zkušenosti
  • Máš silné komunikační a vyjednávací schopnosti – nebojíš se zvednout telefon ani jít na schůzku
  • Umíš pracovat samostatně a proaktivně – jedeš si za svým cílem
  • Jsi schopný motivovat a vést tým
  • Nechybí ti organizační schopnosti – zvládneš si zorganizovat den sobě i týmu
  • Umíš to s Google Workspace (Gmail, Sheets, Docs…)
  • Pokud jsi zvyklý/á pracovat na Macu, máš výhodu – u nás běžíme na macOS
  • Řidičák sk. B a být aktivní řidič je nutnost – budeš často na cestách
  • Domluvíš se anglicky alespoň na úrovni B1 – kvůli interní komunikaci
  • A to hlavní: máš tah na branku a chceš přinášet výsledky

Co za to nabízíme?

• Flexibilní pracovní doba
  • 5 týdnů dovolené
  • Flexibilni benefity ve výši 3 000 Kč měsíčně, které můžeš využít např. na multisportku, cafeterii, objednávky z foodora nebo na investice
  • Široká nabídka inkluzivních a flexibilních benefitů zahrnujících placené volno na první školkový nebo školní den dítěte, narozeninový den, svatbu, pohřeb, umělé oplodnění a genderovou afirmaci, stejně jako možnost plného home office po návratu z rodičovské dovolené nebo před porodem pro partnery budoucích matek či adoptivních rodičů (nad rámec zákonných norem)
  • Individuální nebo skupinové lekce AJ
  • Zaměstnanecká sleva na Alza, Smarty a O2
  • Advanto – možnost výběru odpracované mzdy kdykoliv během měsíce
  • Mít unikátní možnost realizovat nápady, které mění způsob stravování a nakupování

Jak probíhá náš náborový proces?

• Online pohovor: Poznáme se navzájem a řekneme si více o roli i o foodora
  • Osobní setkání: Poznáš svého potenciálního nadřízeného a další kolegy z foodora
  • Ověření referencí: Poslední krok a už je skoro hotovo

Myslíš si, že by nám to společně mohlo klapat? Pošli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn.

Těšíme se!

People tým, foodora

Ve foodora těžíme z různorodosti, a to už v náboru - nediskriminujeme na základě rasového původu, náboženství, barvy pleti, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, rodinného stavu ani jiného aspektu, který tě dělá tím, kým jsi.

Educational courses, training, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Refreshments on workplace, Contribution to sport / culture / leisure, Cell phone, Opportunity to work up hours, Car for private purposes, Individual schedules of working hours, Sales commission, Corporate events, Bonuses, Flexible start/end of working hours, Children-friendly office, Notebook, Contributions to the pension / life insurance, Self-organization of the job, Dog-friendly office, Discount on company products / services

Job location:
Brno
Permanent
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Pre-intermediate)