Jsme dynamická a rychle rostoucí firma, která je součástí jedné z největších doručovacích platforem na světě Delivery Hero.
Foodora už není jen o rozvozu jídel z restaurací. Z food delivery lídra jsme se transformovali do quick commerce společnosti. Momentálně spolupracujeme s více než 6000 restauracemi a obchody.
Naší vizí je spokojený zákazník, kterému doručíme téměř cokoliv v co nejkratším čase.
Hledáme managera/ku, který/á povede a rozjede obchodní tým pro Moravu. Tvým úkolem bude nejen řídit tým 5 salesáků, ale taky jít příkladem v terénu – sám obchodovat, motivovat, koučovat, plánovat. Hlavní úkolem týmu je dosahování obchodních výsledků skrze akvizici nových partnerských restaurací na platformu foodora. Tvůj tým bude zčásti nový a zčásti potřebuje znovu nastartovat, takže hledáme někoho, kdo má drive, chuť věci měnit a nastavit efektivní procesy, které tým udrží ve formě.
Kromě operativy budeš také řešit strategii rozvoje regionu, určovat priority, podporovat klíčová jednání a aktivně se zapojovat do fungování celé obchodní části foodory.
Co u nás budeš dělat?
- Vedení týmu 5 obchodníků v terénu – organizace práce, koučink, podpora, motivace, předávání obchodních zkušeností
- Zodpovědnost za plnění obchodních cílů (týmu i individuálních targetů) a rozvoj partnerské sítě restaurací
- Nastavení a optimalizace obchodních procesů – time management, reporting, práce s pipeline, práce s CRM, zlepšování obchodních procesů
- Aktivní účast a podpora v terénu - vedení a pomoc s obchodním jednání s klíčovými partnery - pravidelné spolujízdy v rámci celé Moravy
- Pravidelná kontrola a reporting výkonu týmu směrem k Head of Sales Representative, zpětná vazba obchodníkům
- Strategický rozvoj působnosti foodora na Moravě – vytipovávání potenciálních oblastí a partnerů, prioritizace v rámci zapojování
- Úzká spolupráce s dalšími týmy – account management team, onboarding team
Co od tebe očekáváme?
- Máš za sebou minimálně 3 roky v B2B obchodu – ideálně v HORECA, retailu nebo startupu
- Už jsi vedl/a obchodní tým, nebo na to máš chuť a ambici – alespoň 1 rok zkušeností nebo silné leadership nastavení
- Tvou předností je vyjednávání a obchodní zkušenosti
- Máš silné komunikační a vyjednávací schopnosti – nebojíš se zvednout telefon ani jít na schůzku
- Umíš pracovat samostatně a proaktivně – jedeš si za svým cílem
- Jsi schopný motivovat a vést tým
- Nechybí ti organizační schopnosti – zvládneš si zorganizovat den sobě i týmu
- Umíš to s Google Workspace (Gmail, Sheets, Docs…)
- Pokud jsi zvyklý/á pracovat na Macu, máš výhodu – u nás běžíme na macOS
- Řidičák sk. B a být aktivní řidič je nutnost – budeš často na cestách
- Domluvíš se anglicky alespoň na úrovni B1 – kvůli interní komunikaci
- A to hlavní: máš tah na branku a chceš přinášet výsledky
Co za to nabízíme?
- Flexibilní pracovní doba
- 5 týdnů dovolené
- Flexibilni benefity ve výši 3 000 Kč měsíčně, které můžeš využít např. na multisportku, cafeterii, objednávky z foodora nebo na investice
- Široká nabídka inkluzivních a flexibilních benefitů zahrnujících placené volno na první školkový nebo školní den dítěte, narozeninový den, svatbu, pohřeb, umělé oplodnění a genderovou afirmaci, stejně jako možnost plného home office po návratu z rodičovské dovolené nebo před porodem pro partnery budoucích matek či adoptivních rodičů (nad rámec zákonných norem)
- Individuální nebo skupinové lekce AJ
- Zaměstnanecká sleva na Alza, Smarty a O2
- Advanto – možnost výběru odpracované mzdy kdykoliv během měsíce
- Mít unikátní možnost realizovat nápady, které mění způsob stravování a nakupování
Jak probíhá náš náborový proces?
- Online pohovor: Poznáme se navzájem a řekneme si více o roli i o foodora
- Osobní setkání: Poznáš svého potenciálního nadřízeného a další kolegy z foodora
- Ověření referencí: Poslední krok a už je skoro hotovo
Myslíš si, že by nám to společně mohlo klapat? Pošli nám své CV nebo odkaz na LinkedIn.
Těšíme se!
People tým, foodora
Ve foodora těžíme z různorodosti, a to už v náboru - nediskriminujeme na základě rasového původu, náboženství, barvy pleti, národnosti, pohlaví, sexuální orientace, věku, rodinného stavu ani jiného aspektu, který tě dělá tím, kým jsi.