28 September

Recepční / noční recepční zdravotnického a sociálního zařízení - Česká společnost AIDS pomoc, z.s.

22 000 – 23 000 CZK/month
Česká společnost AIDS pomoc, z.s. je nevládní nezisková organizace. Vznikli jsme koncem roku 1989 s cílem prakticky pomáhat při řešení každodenních komplikací lidí žijících s HIV. Poskytujeme registrované sociální, jsme nestátní zdravotnické zařízení a pacientská organizace. Provozujeme azylový Dům světla v Praze a síť regionálních míst pro anonymní testování infekcí v 11 městech ČR. Realizujeme nejvíce testů na vlastní žádost a jsme jedinou organizací specializující se na komunitu lidí žijících s HIV v Česku.

Pro zajištění provozu administrativního, sociálního a zdravotnického centra v Praze na Florenci hledáme recepční pro denní i noční provoz.

Hlavní pracovní náplň:

• kontrola vstupu osob do budovy, výdej klíčů ubytovaným osobám a zaměstnancům a s tím spojená administrativa (v počítači)
  • sledování dění ve dvoře o okolo budovy pomocí kamerového systému, kontrolní obchůzky uvnitř budovy a dvora
  • vyřizování hovorů a jejich přepojování příslušným pracovníkům a pracovištím
  • vyřizování hovorů na bezplatné non-stop telefonní lince (zaškolení pro získání odborných znalostí zajistíme) a jejich evidence v počítači
  • příjem pošty a zásilek od přepravců a dodavatelů
  • drobné administrativní a administrativně-technické činnosti (např. kompletace a balení poštovních zásilek a balíků, drobných preventivních balíčků apod.)
  • řešení nenadálých situací (přivolání sanitky, hasičů, policie apod.)

Práce bude vykonávána v klidném pracovním prostředí, v mladém, různorodém kolektivu, který je vždy velmi vstřícný a přátelský. Prostory jsou klimatizované. V noci je budova uzamčena a během noci má recepční možnost mít "klid na lůžku".

Při nočních službách je pracovník v uzamčené budově, kontrolní obchůzky provádí pouze v uzamčených prostorách - v domě a na dvoře. Vstup osob a výdej klíčů v nočních hodinách neprobíhá nebo probíhá po předchozí dohodě konkrétní, předem ohlášené osobě. Jinak je během noci možno odpočívat.

Pracovní doba je dle požadavků a domluvy kolektivu recepčních a vedoucího pracovníka, rovnoměrně rozvržena na denní i noční služby. Jednotlivé služby trvají vždy 12 hodin, od 7 do 19, resp. od 19 do 7 hodin. příplatek za noční a víkendové služby.

Práce možná na částečný nebo plný úvazek, případně na DPP/DPČ. Smlouva/dohoda na 1 rok, následně možnost na dobu neurčitou.

Nutná trestní bezúhonnost doložená výpisem z rejstříku trestů a dále doklady prokazujícími splnění podmínky bezúhonnosti vydanými státy, ve kterých se uchazeč zdržoval v posledních 3 letech nepřetržitě déle než 3 měsíce.

Salary:
22 000 – 23 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Permanent
Employment contract, Agreement on working activities (DPČ), Other
Professional training without a school-leaving exam
Czech (Proficient)