19 September

Manažer/ka péče o tým a provoz - Zdravotní klaun

50 000 – 60 000 CZK/month

Hledáme manažera/ku péče o tým a provoz

Zdravotní klaun už 25 let rozdává radost a úlevu dětem v nemocnicích i seniorům.
Nyní hledáme člověka, který se stane součástí našeho vedení a převezme odpovědnost za péči o lidi v kanceláři, hladký chod našeho provozu a rozvoj prostředí, ve kterém pracujeme.

Pozice vzniká v naší organizaci nově – HR agenda tu byla doposud rozdělená, ale nikdy ne jako samostatná role. Nový/á manažer/ka tak bude mít možnost tuto oblast formovat a posouvat podle své vize. Vedle vedení menšího týmu je součástí práce také vlastní aktivní zapojení do HR a provozní agendy – hledáme člověka, kterého baví kombinovat strategii i praktické kroky.

Co vás na pozici čeká

• HR pro kancelář – nábor, nalodění (onboarding), hodnocení a péče o tým.·
  • Vzdělávání a rozvoj – koordinace vzdělávacích aktivit a hledání nových možností, jak posouvat dovednosti a potenciál lidí v týmu.
  • Vedení office týmu – koordinace asistentky kanceláře a technického asistenta, spolu s vlastním zapojením do každodenní agendy.
  • Spolupráce s HR týmem pro klauny – aby procesy a standardy byly sladěné a fungovaly v celé organizaci.
  • Kultura a klima v organizaci – podpora spolupráce, vztahů a radosti v kanceláři i mezi týmy.
  • Péče o lidi – včas vidět, co tým potřebuje, a nabídnout podporu nebo řešení.
  • Udržitelný provoz – posouvat ekologičtější fungování kanceláře i celé organizace.
  • Podíl na strategickém vedení – budete součástí nejužšího vedení a pomůžete posouvat organizaci směrem k naší vizi 2030.

Jak si vás představujeme

• Máte zkušenost s HR (nábor, vzdělávání, rozvoj lidí, HR procesy).
  • Umíte vést menší tým a zároveň se aktivně zapojit vlastními silami.
  • Baví vás nastavovat prostředí, ve kterém se lidem dobře pracuje.
  • Máte cit pro lidi a dokážete kombinovat systém s lidskostí.
  • Sdílíte naše hodnoty a chcete se podílet na smysluplném poslání.
  • Máte znalost anglického jazyka slovem i písmem (minimálně úroveň B2).
  • Ovládáte MS Office a práci s počítačem na velmi dobré úrovni.
  • Jste aktivní řidič/ka sk. B.

Proč pracovat právě pro Zdravotní klauny?

• Vaše práce bude mít přímý dopad na fungování organizace, která přináší radost a úlevu dětem i seniorům.
  • Stanete se součástí týmu s mezinárodním přesahem.
  • Ve Zdravotním klaunovi kombinujeme profesionalitu s lidskostí, lehkostí a radostí.
  • Smysluplná práce, která vás bude bavit.
  • Pozice vzniká nově – budete mít možnost formovat podobu HR a provozu podle svého přístupu a zkušeností.
  • Jsme nezisková organizace s 35 lidmi v kanceláři (a 96 profesionálními klauny v terénu)

Co vám můžeme nabídnout

• Smysluplnou práci v rozsahu 0,7–1,0 úvazku.·
  • Mzdu 50–55 000 Kč dle zkušeností.
  • 5 týdnů dovolené + Sick Days.
  • Možnost částečné práce z domova.
  • Flexibilní pracovní dobu.
  • Týmovou podporu, vzdělávání.
  • Stravenky a Multisport kartu.

Zaujala vás tato pozice?
Pošlete nám prosím životopis a motivační dopis. Ozveme se vám a domluvíme další krok.

Těšíme se na spolupráci – tým Zdravotního klauna ❤️

Cell phone, Opportunity to work up hours, Educational courses, training, Work mostly from home, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Holidays 5 weeks, Sick days, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Dog-friendly office

Salary:
50 000 – 60 000 CZK/month
Full-time work, Part-time work
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient), English (Intermediate)