17 September

Controller senior konzultant - Lékárna.cz

Controller konzultant/ka senior

Jsme dynamicky se rozvíjející společnost v oblasti e-commerce a obchodu a do našeho týmu hledáme zkušeného Controller konzultanta, s prokazatelnou praxí v nastavování controllingových systémů ve středně velkých firmách, který nám pomůže posunout náš controlling na vyšší úroveň.

Pozice je navržena jako externí konzultace na bázi hodinové sazby (MD) zpočátku s rozsahem 4 MD měsíčně s předpokladem navýšení v pozdějších fázích prací.

Celková předpokládaná doba kontraktu přibližně jeden rok.

Pozice je vhodná pro controller odbornici na mateřské, případně part time interim pozice

Náplň spolupráce

• Analýza současného stavu dat, reportingů a controllingových systémů, identifikace slabých míst.
  • Návrh a redefinice procesů a systému controllingu včetně reportů (technickou tvorbu zajistí interní zdroje).
  • Implementace a nastavení controllingových procesů a metodik.
  • Zavedení alertů a sledování KPI.
  • Úzká spolupráce a odpovědnost vůči finančnímu řediteli

Koho hledáme

• Seniorního profesionála s prokazatelnými zkušenostmi z oblasti controllingu ve středně velkých firmách.
  • Praxe v e-commerce/obchodních firmách je velkou výhodou.
  • Schopnost dívat se na controlling komplexně, strategicky i prakticky.
  • Partnera pro nastavení procesů a řízení firmy na základě dat

Co nabízíme

• Flexibilní spolupráci na MD bázi.
  • Rozsah 4 MD/měsíc s možností postupného navýšení.
  • Interim kontrakt na 10–12 měsíců.
  • Práci, kde váš přínos bude mít přímý dopad na řízení a výsledky firmy.

Pokud naše nabídka spolupráce zaujala, pošlete nám prosím váš profesní životopis a uveďte i svou hodinovou sazbu (MD).

Místo výkonu práce: Chrudim/Praha

Cell phone, Individual schedules of working hours, Meal tickets / catering allowance, Corporate events, Holidays 5 weeks, Occasional work from home, Flexible start/end of working hours, Notebook, Self-organization of the job, Discount on company products / services

Part-time work
Employment contract, Contract under Trade Certificate / Identification No.
University
Czech (Proficient)