18 May

VŠEOBECNÁ/PRAKTICKÁ SESTRA - HOSPIC - Diecézní charita Brno

Jsme jedna z největších neziskovek rozesetá po celém Jihomoravském kraji a části kraje Vysočina. Nabízíme velice široké spektrum služeb a stejně tak je i různorodé složení našich týmů. Ale všechny nás při práci motivuje společný záměr - pomáhat lidem, kteří si pomoci nemohou, a podporovat samostatnost těch, kteří si pomoci neumí, vracet důstojnost do života všem našim klientům. Toto velmi formuje pracovní prostředí, náladu a důvody proč s námi mnozí zaměstnanci zůstávají i několik desítek let.

HLEDÁME ZDRAVOTNÍ SESTRU DO HOSPICE SV. JOSEFA V RAJHRADĚ

Práce, která není jen zaměstnáním.
Práce, kde má lidskost stejnou hodnotu jako odbornost.

V našem lůžkovém hospici poskytujeme pacientům specializovanou paliativní péči 24 hodin denně. Pomáháme lidem prožít závěr života důstojně, bez bolesti a s podporou svých blízkých. Hledáme kolegyni nebo kolegu, kteří chtějí být součástí týmu, kde na lidech opravdu záleží. Jsi praktická nebo všeobecná sestra? Potom hledáme možná právě Tebe!

CO VÁS U NÁS ČEKÁ?

• Péče o pacienty v terminální fázi onemocnění s respektem, empatií a individuálním přístupem.
  • Ošetřování komplikovaných a nehojících se ran, dekubitů a stomií.
  • Převazy invazivních vstupů a prevence vzniku proleženin.
  • Každodenní spolupráce s lékaři, kolegy i rodinami pacientů.
  • Práce v multidisciplinárním týmu, který společně hledá nejlepší možná řešení pro pacienty i jejich blízké.
  • Vedení ošetřovatelské dokumentace.

KOHO HLEDÁME?

• Máte min. SŠ vzdělání v oblasti zdravotnictví dle zákona č. 96/2004 Sb..
  • Člověka, který dokáže spojit odbornost s lidským přístupem.
  • Spolehlivou a empatickou osobnost, která umí pracovat samostatně i v týmu.
  • Kolegu či kolegyni, pro které má paliativní péče smysl.

💙 CO NABÍZÍME?

• Smysluplnou práci, která má skutečný přesah.
  • Přesčasy vždy proplácíme včas – už v tom měsíci, kdy jste je odpracovali.
  • Přátelský kolektiv a podporující pracovní prostředí.
  • Možnost plného i zkráceného úvazku.
  • Prostor pro odborný i osobní rozvoj.
  • 6 týdnů dovolené, sick days a stravenky.
  • Možnost stravování v areálu hospice.
  • 📅 Termín nástupu: dle dohody

Nabízíme vám možnost DNE NA ZKOUŠKU. Během něj nahlédnete přímo do provozu, poznáte fungování týmu i způsob poskytované péče. Ověříte si na vlastní kůži, zda je toto prostředí, ve kterém chcete pracovat a věnovat se pacientům.

Full-time work, Part-time work
Contract Duration:
Limited (temporary)
Secondary education or professional training with a school-leaving exam
Czech (Proficient)